Siemens predstavlja: iSensoric.

Mnogi Siemens kućni aparati opremljeni su inovativnim senzorima i pametnim softverom. Jednostavno čine vaš dom pametnijim, efikasnijim, i iznad svega udobnijim. To vam pruža više vremena da uživate u svakom trenutku i ostavite svakodnevnu rutinu iza sebe. Za manje običan život.

Izabrane funkcije omogućene tehnologijom iSensoric

freshSense: za dugotrajnu svežinu.

  • Siemens piktogram freshSense omogućena tehnologijom iSensoric

Čak i najmanje promene temperature, na primer kada sunčeva svetlost pada na frižider sa zamrzivačem, mogu da utiču na uslove unutar frižidera, a samim tim i na svežinu hrane. Da bi se to izbeglo, senzori mere temperaturu u frižideru i van njega, detektuju ako dođe do promene u okruženju i ako se vrata otvore. Ako se detektuje promena, kontrolni sistem odmah reaguje i hrana ostaje sveža koliko god je to moguće.

hyperFresh premium: hrana ostaje sveža i do tri puta duže.

  • Siemens piktogram hyperFresh premium

Senzori hyperFresh mere temperaturu unutar hyperFresh premium 0  C fioka kako bi ciklus hlađenja ostao stabilan. Fioke hyperFresh premium 0  C – jedna za voće i povrće sa kontrolom vlažnosti vazduha i jedna za ribu i meso – pružaju očigledne prednosti zahvaljujući različitim nivoima vlažnosti vazduha. Vaša hrana ostaje sveža do tri puta duže, a vitamini ostaju sačuvani značajno duže: hyperFresh premium omogućena tehnologijom iSensoric.

noFrost: nikada više ne odmrzavajte.

  • Siemens piktogram noFrost

Aparati sa funkcijom noFrost uvek dostavljaju neophodne informacije, na primer o temperaturi okruženja i broju puta koliko su vrata otvorena kako bi se definisali ciklusi odmrzavanja odeljka zamrzivača. Ovim kontrolisanim ciklusima odmrzavanja sprečava se gomilanje leda unutar frižidera sa zamrzivačem, čime se doslednije održava niska potrošnja energije. Posledica toga je da nikada više nećete morati da odmrzavate zamrzivač, čime ćete uštedeti vreme i trud. noFrost – omogućena tehnologijom iSensoric.

Prodavnice

Tražite Siemens prodavnicu blizu vas?

Pronađite prodavnicu

Korisnička služba

Potrebna vam je pomoć ili imate pitanja o Siemens proizvodu?

Na korisničku službu