Parne rerne i kombinovane parne rerne

Ovde možete naći listu svih dostupnih aparata.

Na listu svih aparata

  1. Pregled
  2. Saveti i informacije

Tipovi

Dimenzije i ugradnja

Čišćenje

Programi i funkcije

Inovativni programi i funkcije Siemens parnih rerni i kombinovanih parnih rerni olakšavaju vaš svakodnevni posao, kao što se vidi iz ovih nekoliko primera.

cookControl

Želite da kuvate kao profesionalci, bez mnogo nevolja? Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji sada to i možete, jer je pomoću funkcije cookControl Siemens ugradio kuvar pravo u rernu. Ovo elektronsko automatsko pečenje nudi do 70 programa kako bi se obezbedilo da meso i riba budu skuvani do savršenstva. Samo izaberite program, unesite težinu hrane kao i da li preferirate na primer srednje ili slabo pečeno. Rerna će hranu ispeći do savršenstva, pri čemu ne morate da stojite pored nje sve vreme. Zašto komplikovati kada može biti jednostavno? Siemens nudi inteligentna, vrhunska rešenja koja čine kuvanje i pečenje iznenađujuće lakim i praktičnim.

Na izvlačenje

Za praktičnije rukovanje.

Za Siemens rerne možete izabrati između nekoliko tipova aparata na izvlačenje koji vam omogućavaju pristup plehovima i rešetkama posebno lako i bezbedno.

Trostruke teleskopske šine Plus

Zahvaljujući ugrađenoj funkciji zaustavljanja, ove teleskopske šine se automatski blokiraju na obe strane tako da se ne pomeraju kada plehove i rešetke vraćate unutra.

Kvalitet

Siemens nudi širok izbor praktičnog dodatnog pribora kako bi kuvanje i pečenje učinio lakim i prijatnim. Za parne rerne i kombinovane parne rerne Siemens nudi široku ponudu rešetki i plehova. Ovaj kvalitetni dodatni pribor pre svega je dizajniran za funkcije Siemens aparata.