Mašine za pranje veša

Ovde možete naći listu svih dostupnih aparata.

Na listu svih aparata

 1. Pregled
 2. Serije
 3. Saveti i informacije

Dizajn

Efikasnost

i-Dos.

 • ICON_IDOS

Prvi na svetu sistem za automatsko istakanje sa detekcijom zaprljanosti. Pomoću funkcije i-Dos, mašina za pranje veša potpuno automatski određuje preciznu količinu deterdženta putem pametnih senzora.

waterPerfect Plus.

 • ICON_WATERPERFECTPLUS

Inteligentni sistem upravljanja vodom prepoznaje tip tkanine vašeg veša kao i individualnu količinu veša i putem senzora određuje potrebnu količinu vode - za maksimalnu efikasnost u pogledu upotrebe vode.

Programi

Efikasno uklanjanje neprijatnih mirisa pomoću aktivnog kiseonika: program sensoFresh.

 • ICON_SENSOFRESHPROGRAM

Otarasite se neprijatnih mirisa kao što su dim cigareta ili kuhinjski mirisi – program sensoFresh obezbeđuje uklanjanje neprijatnih mirisa za kratko vreme, čak i kod osetljivih materijala i materijala koji se ne peru. Aktivni kiseonik neutrališe mirise za samo 30 do 45 minuta, u zavisnosti od jačine neprijatnih mirisa.

Pere, centrifugira i ispira za samo 15 minuta: super15.

 • ICON_PW_WashingMachines_Super15

Program super15 pere, centrifugira i ispira vaš veš za samo 15 minuta. Idelan je za svakoga ko želi da brzo opere lako isprljanu odeću (na primer, nakon teninga).

Pere nežnije nego ručno: program za vunu/ručno pranje.

 • ICON_WOOLHANDWASHPROGRAM

Operite osetljivu odeću od vune ili kašmira u mašini za pranje veša bez mnogo razmišljanja. Program za vunu/ručno pranje od Siemensa pere posebno nežno i ispira temeljno i veoma nežno.

Za savršenu negu odeće: program za odeću za aktivnosti na otvorenom / impregnaciju.

 • ICON_PW_WasherDryers_OutdoorImpregnation

Program za odeću za aktivnosti na otvorenom /impregnaciju čisti visokokvalitetnu funkcionalnu odeću brzo, nežno i profesionalno. Odeća za aktivnosti na otvorenom i sportska odeća dobijaju negu koja ima je potrebna, sve do automatske impregnacije.

Nikada više nemojte provesti sate peglajući košulje: program za košulje / poslovnu odeću.

 • ICON_PW_WasherDryers_ShirtsBlouses

Ovaj program je savršen za poslovnu odeću koja se često menja, ali retko postane veoma prljava. Vreme pranja je kratko i brzina centrifuge je samo 400 rpm. Košulje od materijala koji se ne peglaju ispravljaju se pod sopstvenom težinom kada se okače mokre, tako da im skoro ni ne treba peglanje.

EasyCare Plus.

Program EasyCare Plus je idealan za pranje taknina od tamne vune ili tamnih tkanina koje se lako neguju. Uvek prevrnite veš naopako pre pranja pomoću ovog programa.

Higijenski čist veš čak i na niskim temperaturama: program higijena.

 • ICON_HYGIENICWASH

Program higijena je pogotovo pogodan za osetljive tkanine koje se ne mogu prati u programu sa visokim temperaturama. Zahvaljujući upotrebi aktivnog kiseonika, veš je higijenski čist čak i na niskim temperaturama do 40 C.

Opcije

Za sve koji vole da uštede vreme: speedPerfect.

 • ICON_PW_WasherDryers_SpeedPerfect

Brzo do izvanredno čistog veša: pomoću programa speedPerfect možete da skratite vreme pranja za čak 65 %info. SpeedPerfect se može aktivirati u svim standardnim i specijalnim ciklusima.

Pamuk 60°C: ecoPerfect u poređenju sa opcijom speedPerfect.

Peglajte mnogo manje: opcija lakog peglanja.

 • ICON_PW_WashingMachines_WrinkleProtectSystem

Na dodir dugmeta, vaš veš će biti nežno i ravnomerno isceđen, za primetno manje nabora. Ovo čini peglanje lakšim, posebno za košulje i bluze.

Pamuk 60°C: ecoPerfect u poređenju sa opcijom speedPerfect.

Brzo i efikasno: varioPerfect.

 • ICON_VARIOPERFECT

Sa ovom funkcijom možete individualno odrediti šta je vama najvažnije sa svakim ciklusom pranja - ušteda vremena ili energije. Sa opcijom speedPerfect možete uštedeti mnogo vremena perući veš, a sa opcijom ecoPerfect možete uštedeti mnogo energije.

Pamuk 60°C: ecoPerfect u poređenju sa opcijom speedPerfect.

Ekstra nežno, ekstra čisto: Water Plus.

 • ICON_WATERPERFECTPLUS

Opcija Water Plus povećava nivo vode tokom ciklusa pranja. Dodatni ciklus ispiranja osigurava da nema ostataka deterdženta na vešu. Vaš veš nije samo opran posebno nežno, već je takođe higijenski očišćen - idealno za osobe sa alergijama.

Pamuk 60°C: ecoPerfect u poređenju sa opcijom speedPerfect.

Fleke nemaju šanse: program uklanjanja fleka.

 • ICON_PW_WasherDryers_AutoStainRemovalSystem

Sa inovativnim sistemom, 16 najupornijih fleka je automatski uklonjeno, potpuno i bez dodatnog posebnog deterdženta. Vrhunska Siemens tehnologija kontroliše inteligentne cikluse programa i pokrete bubnja u raznim programima za uklanjanje fleka.

Pamuk 60°C: ecoPerfect u poređenju sa opcijom speedPerfect.

Bezbednost