Mašine za pranje sudova 45 cm

Ovde možete naći listu svih dostupnih aparata.

Na listu svih aparata

 1. Pregled
 2. Serije
 3. Saveti i informacije

Inovacije

Tehnologija infoLight

 • ICON_PG_InfoLight

Siemens mašine za pranje sudova su toliko tihe da je nekad teško čuti kada je ciklus završen. Međutim, Siemens je u neke modele ugradio infoLight. Crveno svetlo obasjava pod u vašoj kuhinji kada mašina radi, ali se gasi kada je ciklus pranja i sušenja završen.

Brzi pregled. Na vašem podu.

 • ICON_TIMELIGHT

Pomoću inovativne funkcije timeLight, u svako doba možete videti koji program je trenutno aktivan na vašoj potpuno ugradnoj Siemens mašini za pranje sudova. Funkcija timeLight naizmenično projektuje sve informacije o programu, kao što su preostalo vreme u minutima i status programa, na vašem kuhinjskom podu. Tako da ste uvek dobro informisani.

Svetlosni šou za vaše sudove: funkcija emotionLight.

 • ICON_PG_EmotionLight

Dva LED svetla na vrhu okvira vrata obasjavaju unutrašnjost mašine za pranje sudova i sudove hladnom plavom ili belom svetlošću. Svetlo se automatski pali kada se vrata otvore i gasi kada se zatvore.

Prijatno tihe

 • ICON_EXTREMSILENT

Prilikom dizajniranja Siemens mašina za pranje sudova korišćena su najnovija otkrića iz akustike kako bi se nivo buke sveo na minimum. Zahvaljujući posebnoj zvučnoj izolaciji i novoj vrsti pumpe, Siemens mašine za pranje sudova su ekstremno tihe. Idealne su za upotrebu u otvorenim kuhinjama i mogu biti korišćene i danju i noću. Radi poređenja: najtiše Siemens mašine za pranje sudova tiše su od mnogih računara i znatno tiše od oluje.

Funkcija intensiveZone

 • ICON_PG_IntensiveZone

Aktivacija funkcije intensiveZone u bilo kom programu povećava pritisak mlaza na donjoj polici za veoma prljave sudove. Pritisak mlaza se ne povećava na gornjoj polici. Osetljive čaše na gornjoj polici mogu biti oprane u isto vreme kad i veoma prljave šerpe i tiganji na donjoj polici.

Funkcija hygienePlus

 • ICON_HYGIENEPLUS

Funkcija hygienePlus je idealna za čišćenje posuda i pribora za jelo za koje je optimalna higijena posebno važna, kao što su flašice za bebe i daske za sečenje. Prilikom poslednjeg ispiranja, temperatura se održava na visokom nivou od otprilike 70 °C približno deset minuta. Ako se ova funkcija redovno koristi, do 99,99 % svih bakterija i bacila će biti eliminisano u procesu.

Saveti za uštedu energije

Siemens je jedan od vodećih proizvođača energetski efikasnih kućnih aparata. Poslednjih godina, potrošnja energije Siemens mašina za pranje sudova je smanjena do 50 procenata.

Možete uštedeti još više energije pri pranju sudova pomoću sledećih saveta:

 • Nemojte ispirati prljave sudove tekućom vodom, već samo uklonite velike ostatke hrane.
 • Uvek napunite mašinu za pranje sudova tako da voda stigne do svih površina.
 • Puna mašina znači velika energetska efikasnost.

Saveti u pogledu kapaciteta punjenja