Uporaba kolačića

Kolačići zaista utječu na rad naše stranice i za najbolje iskustvo pregledavanja trebali bi biti omogućeni. Zanemarite ovu poruku ako želite nastaviti.

Dio 1: Uvod i opće informacije

Informacije o zaštiti osobnih podataka

O nama i našoj internetskoj stranici

Mi, BSH kućanski uređaji d.o.o., Ulica grada Vukovara 269f, 10 000 Zagreb, upravljam ovom internetskom stranicom. Molimo vas da koristite informacije dostupne na stranici Informacije o poduzeću kako bi nas kontaktirali.

Ako želite s nama stupiti u kontakt, pohranit ćemo i obraditi informacije koje s nama podijelite u svrhu rješavanja vašeg upita te ikakvih popratnih pitanja. Zakonom nam je dozvoljeno obrađivati podatke u tom kontekstu (članak 6(1b) Regulacije (EU) 2016/679). Vaše ćemo informacije izbrisati nakon rješenja vašeg upita.

Naša vodeća načela

Jako ozbiljno shvaćamo zaštitu vaših podataka. Zato vaše podatke obrađujemo s velikom pažnjom i uz strogo poštovanje primjenjivog zakonodavstva o zaštiti podataka. Poduzeli smo organizacijske i tehničke sigurnosne mjere kako bi sve svoje internetske stranice zaštitili od rizika prisutnih u obrađivanju osobnih podataka. Naši partneri koji podržavaju odredbe ove internetske stranice također se moraju držati istih odredbi.

Što bilježimo kao standard

Sva područja naše internetske stranice koja nisu pod zaštitom pristupa možete koristiti bez otkrića svog identiteta. Bilježimo svako korištenje naše internetske stranice kao standard kako bi popravili greške te raščistili sigurnosne incidente. Više o našim zapisnicima možete saznati u djelu „Kako obrađujemo vaše podatke“.

Koje dozvole imamo za obrađivanje vaših podataka

Poštujemo vašu privatnost. Stoga vaše podatke obrađujemo samo kada to smijemo. Podrazumijeva se da nam možete dati dozvolu da obrađujemo vaše podatke s odlukom da sudjelujete u obradi podataka na našoj internetskoj stranici. U ostalim slučajevima, vaše podatke obrađujemo zato što nam je to zakonom dozvoljeno. Ako, na primjer, nešto naručite preko naše internetske stranice, dozvoljeno nam je obraditi vaše podatke kako bi ispunili taj ugovor. Isto vrijedi za kad koristite druge usluge na našoj internetskoj stranici koje zahtijevaju obrađivanje vaših podataka. Također nam je dozvoljeno obrađivati vaše podatke kad za to imamo zakoniti interes. Jedan primjer toga su zapisnici koje skupljamo kako bi se uvjerili da će naša internetska stranica raditi bez grešaka, između ostalog. U svakom ćemo vas slučaju obavijestiti o ikakvom relevantnom obrađivanju vaših podataka, a i uzimamo u obzir vaše interese svaki put kad podatke obrađujemo kao nešto što se podrazumijeva. U slučaju da imate razlog za pritužbu, svoja prava u vezi s obrađivanjem vaših podataka možete pronaći kasnije u ovim Informacijama o zaštiti podataka.

Dozvole koje koristimo te kada ih koristimo opisane su u sljedećem dijelu. Detaljnije informacije o tome kako se vaši podaci sakupljaju, obrađuju i koriste na našoj internetskoj stranici (npr. tip, raspon i svrha obrađivanja podataka) možete pronaći u istom dijelu.

Što bi još trebali znati:

Korisnici mlađi od 16 godina nam osobne podatke smiju prenositi samo uz pristanak roditelja ili zakonitog skrbnika. Zakon o zaštiti podataka koji se u tom slučaju primjenjuje može biti drugačiji.

Naša internetska stranica može sadržavati poveznice do drugih internetskih stranica. Nemamo utjecaj na to kako se vaši podaci obrađuju na tim internetskim stranicama niti na njihovo poštivanje odredbi o zaštiti podataka. Molimo provjerite koje Informacije o zaštiti podataka oni nude.

Dio 2: Obrađivanje podataka na internetskoj stranici

Kako obrađujemo vaše podatke (zapisnici, kolačići, praćenje, itd.)

Zapisnici

Iz tehničkih razloga, svaki put kad vaš internetski preglednik pristupa našoj internetskoj stranici, automatski šalje informacije našem internetskom serveru (tj. zapisnik). Neke od tih informacija pohranjujemo u datotekama zapisnika, kao na primjer:

• Datum pristupa

• Vrijeme pristupa

• URL povezane internetske stranice

• Datoteke kojima ste pristupali

• Količinu prenesenih podataka

• Vrsta i verzija internetskog preglednika

• Operacijski sustav

• IP adresa (u anonimnom obliku)

Zapisnik ne sadrži osobne podatke. U pravilu zapisnike analiziramo samo kako bi popravili greške u radu naše internetske stranice ili raščistili sigurnosne incidente. Te zapisnike pohranjujemo na neodređeno vrijeme.

Ponekad moramo sakupljati dodatne osobne informacije uz zapisnike kako bi popravili greške ili očuvali dokaze koji se tiču sigurnosnih incidenata. U tim nam je slučajevima zakonom dozvoljeno obrađivati zapisnike (članak 6(1b) Regulacije (EU) 2016/679). Te podatke brišemo kada se greška popravi ili se sigurnosni incident u potpunosti raščisti ili ako originalna svrha obrade više ne postoji zbog drugih faktora. U slučaju sigurnosnog incidenta, zapisnike ćemo prenijeti tijelima odgovornim za istrage na osnovi svakog pojedinačnog slučaja, u mjeri do koje je to dozvoljeno.

Zapisnike uvijek pohranjujemo odvojeno od drugih sakupljenih podataka koji se vezani za korištenje naše internetske stranice.

Registracija na našoj internetskoj stranici

Možete se registrirati kao korisnik na našoj internetskoj stranici. Registracije je potrebna ako želite pristupiti dodatnim uslugama. Sakupljamo i obrađujemo sljedeće detalje kao dio postupka registracije:

Potrebni detalji:

• Naslov

• Ime i prezime

• Puna adresa

• Telefonski broj

• E-mail adresa

• Lozinka

Neobvezni detalji:

• Broj mobilnog telefona

• Datum rođenja

• Kako ste nas našli

• Pristanak na primanje oglasnog materijala

Zakonom nam je dozvoljeno obrađivati vaše osobne podatke za nuđenje personaliziranih usluga (članak 6(1b) Regulacije (EU) 2016/679). Podatke registriranih korisnika pohranjujemo dok korisnik ne izbriše svoj račun. Korisnici s primjenjivim ovlaštenjem mogu izbrisati svoj račun bilo kada preko svog korisničkog računa. Korisnički račun također korisnicima omogućuje da mijenjaju ili brišu specifične podatke koje su naveli za vrijeme prve registracije.

Podrazumijeva se da ćemo vam na zahtjev dostaviti sve informacije o podacima koje imamo o vama. Također ćemo na zahtjev rado popraviti nepravilne informacije ili izbrisati informacije koje imamo o vama, pod uvjetom da to brisanje nije zabranjeno prema uvjetima naših pravnih obveza za zadržavanje određenih informacija. Kako bi to zahtijevali, upotrijebite kontaktne informacije dostupne na kraju ovih Informacija o zaštiti podataka.

Bilten

Naša vam internetska stranica pruža mogućnost da se prijavite na naš bilten. Koristimo postupak dvostruke odluke kako bi potvrdili da se je vlasnik e-mail adrese registrirao za primanje biltena. Na bilten se uspješno prijavljujete samo ako vlasnik e-mail adrese izričito potvrdi aktivaciju biltena klikom na poveznicu u potvrdnom e-mailu. Bilježimo završetak pojedinačnih stupnjeva postupka dvostruke odluke u svrhu evidentiranja.

Ako se prijavite na primanje našeg biltena, i na taj način pristanete na naše slanje istog, vaše se detalje koristi samo za slanje biltena. Zakonom nam je dozvoljeno obrađivati podatke u tom kontekstu uz vaš pristanak (članak 6(1a) Regulacije (EU) 2016/679). Svoj pristanak možete bilo kada povući. Relevantna je poveznica uključena u svakoj kopiji našeg biltena. U našoj ćemo bazi podataka zabilježiti činjenicu da ste se odjavili od biltena.

Kolačići

Koristimo kolačiće. Kolačići su male tekstualne datoteke koje pohranjujemo na vašoj napravi kad posjetite našu internetsku stranicu. Ti se nam kolačići vraćaju svaki idući put kad posjetite našu internetsku stranicu. To nam omogućava da vas prepoznamo, na primjer, ili vam olakšava navigaciju našom internetskom stranicom zahvaljujući informacijama pohranjenima u kolačićima.

Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili prijenos virusa na računalo. Kolačiće mogu čitati samo internetski serveri na kojima su nastali.

Informacije pohranjene u kolačićima ne dijelimo s trećim osobama bez vaše izričite dozvole.

Našu internetsku stranicu možete posjetiti i bez kolačića. Internetski preglednici često su konfigurirani tako da prihvaćaju kolačiće. Kako bi spriječili da vaš internetski preglednik koristi kolačiće, možete (1) ne pristati na korištenje kolačića kada posjetite našu internetsku stranicu upotrebom sloja kolačića (ako je to moguće) ili (2) isključiti korištenje kolačića preko postavki na vašem internetskom pregledniku. Kako bi pomogli funkcijama u vašem pregledniku, možemo vam pokazati kako isključiti i/ili izbrisati kolačiće u svom internetskom pregledniku. Molimo zapamtite da isključivanje/brisanje kolačića može dovesti do neočekivanog rada pojedinačnih funkcija na našoj internetskoj stranici. Kolačići koji mogu biti potrebni za određene funkcije na našoj internetskoj stranici prikazani su dolje. Nadalje, isključivanje/brisanje kolačića utjecat će samo na internet preglednik na kojem ste to učinili. Isključivanje/brisanje kolačića je zato potrebno ponoviti i na drugim internetskim preglednicima.

Kolačići koje koristimo za specifične funkcije, bez upućivanja na pojedince:

– Kolačići koji pohranjuju određene preferencije korisnika (npr. postavke pretraživanja ili jezika)

– Kolačići koji pohranjuju informacije koje jamče besprijekornu reprodukciju video ili audio sadržaja

– Kolačići koji privremeno pohranjuju određene korisničke unose (npr. sadržaj košarice za kupovinu ili internetskog formulara)

Kolačići koje koristimo za specifične funkcije, s upućivanjem na pojedince:

– Kolačići koji služe za identifikaciju ili provjeru vjerodostojnosti naših korisnika

Dozvoljeno nam je obrađivati podatke u tom kontekstu uz vaš pristanak (članak 6(1a) Regulacije (EU) 2016/679). Te podatke pohranjujemo dok predmetni kolačić ne istekne ili dok ga ne izbrišete.

Sve daljnje obrađivanje osobnih podataka korištenjem kolačića opisano je u relevantnim dijelovima ovih informacija.

Internetska analitika upotrebom korisničkih profila pod pseudonimom

Na našoj internetskoj stranici alate za internetsku analitiku koristimo u raznolike svrhe. Informacije o alatima za internetsku analitiku koje koristimo možete naći dolje, uključujući opis obrađivanja predmetnih podataka, svrhe tog obrađivanja i kako možete spriječiti da alat za internetsku analitiku sakuplja i obrađuje vaše podatke. Molimo zapamtite da postavljanje kolačića za isključivanje može spriječiti da alat za internetsku analitiku sakuplja i obrađuje vaše podatke samo do određene mjere. Više informacija o tome možete naći u dijelu o kolačićima.

Alat za internetsku analitiku Adobe Analytics (Omniture)

Za izvođenje marketinga i istraživanja tržišta te sukladno prilagođavanje naše internetske stranice (i moguće biltena), koristimo analitičke kolačiće i/ili JavaScript za sakupljanje i obrađivanje podataka o korištenju koji se odnose na vaš posjet našoj internetskoj stranici te vašu upotrebu poveznica u biltenu (ako je primjenljivo). Vaši podaci o korištenju se sakupljaju i od tih se podataka stvara profil o korištenju pod pseudonimom, koji koristi ID kolačić. Vaša IP adresa se ili ne bilježi ili odmah postaje anonimna nakon bilježenja tijekom ovog postupka.

Koristimo uslugu Adobe Analytics, koju pruža Adobe Systems Software Ireland Ltd., 4-6 Riverwalk, Citywest Business Park, Dublin 24, Irska („Adobe“) za sakupljanje podataka o korištenju i stvaranje profila o korištenju. Informacije povezane s vašim korištenjem naše internetske stranice prenose se na Adobe servere, analiziraju se te se nam vraćaju samo kao zbirni podaci. Ti nam podaci omogućavaju prepoznavanje trendova u općem korištenju internetske stranice.

Proizašle profile o korištenju ne sjedinjujemo s vašim imenom ili drugim detaljima koji bi mogli otkriti vaš identitet, ako što je vaša e-mail adresa. Dozvoljeno nam je obrađivati podatke u tom kontekstu uz vaš pristanak (članak 6(1a) Regulacije (EU) 2016/679). Podaci o korištenju korištena usluga pohranjuje maksimalno 37 mjeseci od datuma kojeg su bili sakupljeni.

Isključivanje: Molimo, upotrijebite Adobe-ovu internetsku stranicu za isključivanje ako želite spriječiti sakupljanje vaših podataka o korištenju. Informacije o tome kako djeluju Adobe Analytics kolačići te mogućnost isključivanja možete naći na sljedećoj poveznici: http://www.adobe.com/de/privacy/opt-out.html

Alat za internetsku analitiku Adobe Test & Target

Za sukladno prilagođavanje naše internetske stranice (i moguće biltena), koristimo JavaScript i/ili analitičke kolačiće za sakupljanje i obrađivanje podataka o korištenju koji se odnose na vaš posjet našoj internetskoj stranici. Vaši podaci o korištenju se sakupljaju i od tih se podataka stvara profil o korištenju pod pseudonimom, koji koristi ID kolačić.

Koristimo uslugu Adobe Test & Target, koju pruža Adobe Systems Software Ireland Ltd., 4-6 Riverwalk, Citywest Business Park, Dublin 24, Irska („Adobe“) za sakupljanje podataka o korištenju i stvaranje profila o korištenju.

Adobe Test & Target djeluje na osnovi A/B testova. To znači da se osobi koja koristi našu internetsku stranicu pokaže verzija internetske stranice drugačija od originalne (npr. s promijenjenim dizajnom ili sadržajem). Usporedba obaju verzija pruža nam informacije o verziji koja se našim korisnicima više sviđa. Kad se koristi Adobe Test & Target, jedine obrađivane informacije koje su povezane s vama ne mogu se upotrijebiti za vašu identifikaciju. Aktivirana je i anonimizacija IP-a, što znači da je vaša IP adresa skraćena prije nego što Adobe Test & Target izvede daljnju obradu. Proizašle profile o korištenju ne sjedinjujemo s vašim imenom ili drugim detaljima koji bi mogli otkriti vaš identitet, ako što je vaša e-mail adresa.

Dozvoljeno nam je obrađivati podatke u tom kontekstu uz vaš pristanak (članak 6(1a) Regulacije (EU) 2016/679). Podaci o korištenju korištena usluga pohranjuje maksimalno 37 mjeseci od datuma kojeg su bili sakupljeni.

Isključivanje: Molimo, upotrijebite sljedeću poveznicu ako želite spriječiti sakupljanje vaših podataka o korištenju: http://bsh.tt.omtrdc.net/optout Informacije o tome kako djeluju Adobe Test & Target kolačići te mogućnost isključivanja možete naći na sljedećoj poveznici: http://www.adobe.com/de/privacy/opt-out.html

Alat za internetsku analitiku ChannelSight

Veliku količinu naših proizvoda možete kupiti izravno preko odgovarajućih hiper-poveznica do internetskih trgovina prodavača koji s nama sudjeluju („Idi na stranicu prodavača“). Koristimo prateće piksele i kolačiće (tj. konverzijsko praćenje) za bilježenje vašeg preusmjeravanja na stranicu pojedinačnog proizvoda u internetskoj trgovini prodavača, kao i hoćete li kupiti proizvod na internetskoj stranici prodavača. Korištenje podataka sakupljenih na ovaj način koristi se za ocjenjivanje privlačnosti funckije „Idi na stranicu prodavača“ i, gdje je primjenjivo, u svrhu rješavanja provizije s internetskom trgovinom prodavača (tj. partnerski marketing). Ponekad internetske trgovine prodavača nama plate proviziju kad uspješno preusmjerimo moguće kupce i stranke na njih.

Koristimo pružatelja usluge ChannelSight Ltd., Suite 3, Anglesea House, Carysfort Ave., Blackrock, Co. Dublin, Irska (www.channelsight.com) u svrhu praćenja. Informacije povezane s vašim korištenjem funkcije „Idi na stranicu prodavača“ prenose se na ChannelSight servere, analiziraju se te se nam vraćaju samo kao zbirni podaci koji prikazuju trendove povezane s korištenjem funkcije „Idi na stranicu prodavača“.

Molimo zapamtite da je gore navedeno praćenje izravno povezano s funkcijom „Idi na stranicu prodavača“. Korištenjem gumba „Idi na stranicu prodavača“ na našoj stranici dajete svoj pristanak na praćenje u navedene svrhe te posebice na pridruženo sakupljanje podataka od strane ChannelSight-a i prodavača, kao i na prijenos podataka od ChannelSight-a i prodavača nama. Dozvoljeno nam je obrađivati podatke u tom kontekstu uz vaš pristanak (članak 6(1a) Regulacije (EU) 2016/679). Podaci o korištenju brišu se kad više nisu potrebni za rješavanje provizije i analizu.

Isključivanje: Ako ne želite da dođe do praćenja, izbrišite kolačiće koje je postavila naša internetska stranica (preko postavki na vašem internetskom pregledniku) i nemojte više koristiti funkciju „Idi na stranicu prodavača“. Internetsku trgovinu određenog prodavača možete sami posjetiti unošenjem njihove adrese u svoj preglednik ili korištenjem pretraživača.

Alat za internetsku analitiku Mouseflow

Za primjeren dizajn naše internetske stranice možemo koristiti analitičke kolačiće i druge tehnologije za sakupljanje podataka o korištenju koji se odnose na vaš posjet našoj internetskoj stranici. Kao dio toga, bilježimo pokrete miša te klikove nasumično odabranim korisnika naše internetske stranice. Podrazumijeva se da vaša IP adresa postaje anonimna. Proizašli zapisnik vašeg korištenja naše internetske stranice nasumično je analiziran kako bi iz njega mogli dobiti moguća poboljšanja za našu internetsku stranicu.

Koristimo pružatelja usluga Mouseflow Flaesketorvet 68, 1711 Copenhagen, Danska u svrhu sakupljanja tih podataka o korištenju.

Proizašle profile o korištenju ne sjedinjujemo s vašim imenom ili drugim detaljima koji bi mogli otkriti vaš identitet, kao što je vaša e-mail adresa. Dozvoljeno nam je obrađivati podatke u tom kontekstu uz vaš pristanak (članak 6(1a) Regulacije (EU) 2016/679). Podaci o korištenju brišu se tri mjeseca nakon datuma kojeg su bili sakupljeni.

Isključivanje: Molimo, upotrijebite stranicu Mouseflow-a preko sljedeće poveznice ako želite spriječiti sakupljanje vaših podataka o korištenju: https://mouseflow.de/opt-out

Dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama

Sadržaj s naše internetske stranice može se podijeliti na društvenim mrežama preko integriranih gumbova za društvene mreže. Svi gumbovi za društvene mreže koji olakšavaju dijeljenje sadržaja integrirani su preko jednostavnih hiper-poveznica i ne preko društvenih dodataka razvijenih od strane pružatelja društvenih mreža. To jamči da se vaši detalji ne prenose automatski na servere društvenih mreža čim pristupite našoj internetskoj stranici. Nadalje, kad dijelite sadržaj s naše internetske stranice, mi društvenoj mreži prenosimo samo one informacije koje su zahtijevane za odgovarajući sadržaj. U tom kontekstu ne prenosimo osobne podatke.

Pritom je moguće naći jednostavne poveznice do naše internetske stranice na društvenim mrežama. Ako slijedite poveznicu s naše internetske stranice na društvenu mrežu ili ako se prijavite u svoju društvenu mrežu kako bi podijelili sadržaj s naše internetske stranice, vaše podatke obrađuje pružatelj dotične društvene mreže. Za informacije o svrsi i rasponu sakupljanja podataka, daljnjeg obrađivanja i korištenja od strane pružatelja mreže, kao i vaših pripadajućih prava i mogućih postavki za zaštitu vlastite privatnosti, pogledajte Informacije o zaštiti podataka koje nudi dotični pružatelj.

Pretraživanje prodavača preko Google karti

Kao korisniku naše internetske stranice, dostupna vam je mogućnosti prikaza karte koja pokazuje sudjelujuće prodavače u vašem kraju. Za prikaz te karte koristimo Google karte. Google karte su usluga koju pruža Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SAD. Detalje o tome kako se obrađuju osobni podaci za vrijeme korištenja Google karti možete naći na sljedećoj poveznici: http://www.google.de/intl/de/policies/privacy

Za prikaz sudjelujućih prodavača u vašem kraju, potrebno je navesti lokaciju ručnim unosom lokacije ili automatski, korištenjem geolokacijske funkcije vašeg internetskog preglednika. Ako ručno unesete te informacije, vaši se osobni podaci ne obrađuju, osim ako ne navedete svoju kućnu adresu. Za automatsku identifikaciju lokacije korištenjem funkcije geolokacije internetskog preglednika potrebna je vaša IP adresa. Dozvoljeno nam je obrađivati podatke u tom kontekstu uz vaš pristanak (članak 6(1a) Regulacije (EU) 2016/679), za što vas vaš preglednik pita kad pristupate karti. U tom kontekstu ne pohranjujemo vašu IP adresu.

Slučajevi u kojima prenosimo vaše podatke

Surađujemo s mnogim pružateljima usluga kako bi primijenili i upravljali našom internetskom stranicom. Te smo pružatelje usluga pažljivo odabrali i sa svakim pojedinačnim pružateljem usluge sklopili sporazum o zaštiti podataka kako bi vaše podatke održali sigurnima.

Pružatelji usluga koje koristimo kako bi primijenili i upravljali našom internetskom stranicom su:

• Pružatelj usluga za usluge hostinga

• Pružatelj usluga za usluge programiranja

• Pružatelj usluga za prodaju i usluge marketinga

• Pružatelj usluga za usluge pozivnog centra

Drugim primateljima prenosimo vaše podatke samo kada je to potrebno kako bi se ispunio ugovor s vama, ako mi ili primatelji imamo pravni interes za otkrivanje vaših podataka, ili ako ste nam dali svoj pristanak na taj prijenos. Ti primatelji uključuju pružatelje usluga i druga poduzeća unutar naše korporativne grupe. Štoviše, podatke možemo prenositi drugim primateljima u slučaju da smo to dužni zbog zakonskih odredbi ili izvršivih upravnih ili sudskih naloga.

Drugi primatelji vaših podataka su:

• Otpremnici za dostavu/sakupljanje proizvoda

• Pružatelji usluga obrade plaćanja

• Pružatelji usluga upravljanja potraživanjima

Prijenos primateljima izvan EEA

Osobne podatke prenosimo i primateljima sa sjedištem izvan EEA, u takozvanim trećim zemljama. U tom slučaju, jamčimo - prije razmjene podataka - da se održava prikladna razina zaštite podataka od strane primatelja (npr. na osnovi odluke o primjerenosti koju je donijela Europska komisija za dotičnu državu ili dogovora standardnih EU ugovornih odredbi između Europske Unije i primatelja) ili da ste dali svoj pristanak na spomenutu razmjenu.

Rado ćemo vam pružiti pregled primatelja u trećim zemljama te kopiju specifičnih odredbi koje su dogovorene kako bi se održala prikladna razina zaštite podataka. Kako bi to zahtijevali, upotrijebite kontaktne informacije dostupne na kraju ovih Informacija o zaštiti podataka.

Dio 3: Prava korisnika

Vaša prava

U slučaju da imate razlog za pritužbu, svoja prava možete pronaći dolje. Kako bi ostvarili svoja prava, upotrijebite Obrazac za traženje podataka o kupcu.

Vaše pravo na informacije o svojim podacima

Na vaš ćemo vam zahtjev dostaviti sve informacije o podacima koje imamo o vama.

Vaše pravo na popravljanje i ispunjavanje svojih podataka

Nepravilne informacije o vama ćemo popraviti ako nas o tome na odgovarajući način obavijestite. Nepotpune podatke o vama ćemo ispuniti ako nas o tome na odgovarajući način obavijestite, pod uvjetom da su ti podaci potrebni za predviđenu upotrebu obrade vaših podataka.

Vaše pravo na brisanje svojih podataka

Na vaš ćemo zahtjev izbrisati sve informacije koje imamo o vama. Međutim, neki podaci mogu biti izbrisani samo nakon definiranog razdoblja zadržavanja, na primjer, zato što smo u nekim slučajevima zakonom obavezni zadržati podatke, ili zato što su nam potrebni za ispunjavanje naših ugovornih obveza prema vama.

Vaše pravo na blokiranje svojih podataka

U nekim zakonski određenim slučajevima, vaše ćemo podatke blokirati ako to od nas zatražite. Blokirane se podatke obrađuje samo do jako određene mjere.

Vaše pravo na povlačenje pristanka

Svoj pristanak na obradu vaših podataka možete bilo kada povući, s učinkom u budućnosti. Legalnost obrade vaših podataka time ostaje nepromijenjena do trenutka u kojem ste povukli svoj pristanak.

Vaše pravo na protivljenje obradi vaših podataka

Možete se bilo kada protiviti obradi vaših podataka s učinkom u budućnosti, ako obrađujemo vaše podatke na osnovi jednog od pravnih opravdanja određenih u članku 6(1e ili 1f) Regulacije (EU) 2016/679. U slučaju protivljenja, prekinut ćemo obradu vaših podataka, pod uvjetom da ne postoje uvjerljivi i zakoniti razlozi za daljnju obradu. Obrađivanje vaših podataka u svrhu izravnog marketinga za nas ne sačinjava uvjerljiv i zakoniti razlog.

Vaše pravo na prenosivost podataka

Na vaš vam zahtjev možemo staviti na raspolaganje određene informacije u strukturiranom, često korištenom i strojno čitljivom formatu.

Vaše pravo na žalbu regulatornom tijelu

Možete podnijeti žalbu koja se odnosi na zaštitu podataka tijelu za zaštitu podataka. Kako bi to učinili, kontaktirajte tijelo za zaštitu podataka odgovorno za vaše boravište ili tijelo za zaštitu podataka pod čijom smo mi nadležnošću (navedeno dolje).

Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP), http://azop.hr. Kako bi zajamčili vašu potpunu kontrolu nad svojim informacijama, imate iscrpan skup prava koja možete koristiti kako bi upravljali s našim obrađivanjem vaših podataka

Vaša dodirna točka za sva pitanja povezana sa zaštitom podataka

Ako imate ikakva pitanja povezana sa zaštitom podataka ili ostvarivanjem svojih prava, možete upotrijebiti sljedeće kontaktne informacije kako bi stupili u izravan dodir s našim službenikom za zaštitu podataka:

BSH kućanski uređaji d.o.o.
Službenik za zaštitu podataka
Ulica grada Vukovara 269f
10 000 Zagreb

DataProtection-HR@bshg.com

Izmjene ovih Informacija o zaštiti podataka

Ove Informacije o zaštiti podataka odražavaju trenutno stanje obrade podataka na našoj internetskoj stranici. U slučaju promjenu u obradi podataka, ove će se Informacije o zaštiti podataka prikladno ažurirati. Uvijek ćemo vam pružiti najnoviju verziju ovih Informacija o zaštiti podataka na našoj internetskoj stranici kako bi mogli saznati o rasponu obrade podataka na našoj internetskoj stranici.