Over cookies
Beste bezoeker, hiermee vragen wij toestemming cookies te plaatsen op jouw computer. Daarmee ondersteun je ons om de meest optimale gebruikservaring van onze website te kunnen garanderen. Sta ons toe om cookies te gebruiken. Indien je niet accepteert, is het mogelijk dat sommige delen van de website niet functioneren. Je kan uiteraard altijd jouw instellingen aanpassen.

Instellingen cookies
Je kunt in jouw browser cookies altijd buiten werking stellen, zonder dat dit vergaande gevolgen heeft voor het gebruik van de website. Het gevolg kan dan echter wel zijn dat bepaalde onderdelen minder of niet meer toegankelijk voor jou zijn.

Onderdelen, reinigings- en onderhoudsproducten en accessoires van Siemens

Zoek reserveonderdelen, producten en accessoires voor Siemens apparaten

Onderdelen, reinigingsproducten en accessoires

Op zoek naar Siemens onderdelen die in uw Siemens apparaat passen? Wilt u het assortiment aan reinigings- en onderhoudsaccessoires voor uw apparaat bekijken?

Siemens Online Support Center

Siemens Service biedt allerlei ondersteuningsmogelijkheden. Zo zorgen wij dat u de best mogelijke ondersteuning krijgt wanneer u die nodig hebt.

Siemens Online Support Center
Scroll voor inspiratie!

Bestel originele Siemens onderdelen die perfect in uw apparaten passen, zowel voor nieuwe apparaten als voor oudere modellen. Functionele onderdelen zijn tot minimaal 10 jaar na de productie van uw apparaat verkrijgbaar, en vaak nog langer. Bekijk de gehele reeks reinigings- en onderhoudsproducten op het tabblad 'Reiniging en onderhoud'. Klik op het tabblad 'Accessoires' voor meer informatie over de accessoires die bij uw apparaten passen.

Begin met zoeken door het modelnummer (E-nr.) van het apparaat in te voeren.

Voer het modelnummer (E-nr.) van uw apparaat in. Deze gegevens zijn nodig om uw apparaat te identificeren, zodat de database de juiste onderdelen weergeeft. Het E-nr. staat vermeld op het typeplaatje van uw apparaat. Met onderstaande functie vind u de positie van het typeplaatje op uw apparaat. De positie verschilt per toepassingscategorie en model. Als resultaat ziet u (1) het apparaat, (2) een lijst met populaire onderdelen en (3) een aantal tekeningen van uw apparaat om het onderdeel te identificeren.

Bestel originele reserveonderdelen voor je huishoudelijke apparaten

Siemens biedt originele onderdelen aan die bij uw huishoudelijke apparaat passen.

Voor zowel nieuwe apparaten als wat oudere modellen geldt dat functionele onderdelen tot 10 jaar na beëindiging van de productie van het apparaat beschikbaar zijn. Veel onderdelen zijn nog langer beschikbaar. Zoekt u bijvoorbeeld naar een waterpomp voor uw wasmachine, een zeef voor uw vaatwasser, een nieuwe lamp voor uw oven of kleine schroeven en elektronische onderdelen. Gebruik het zoekvak voor onderdelen om Siemens onderdelen online te vinden.

Vul het E-nummer in
De ingevoerde gegevens zijn niet correct
[global.common.msg.errorminlength]
De ingevoerde gegevens komen niet overeen.
Vul een geldig E-nummer in.
of
Vul een geldig productnummer in
De ingevoerde gegevens zijn niet correct
[global.common.msg.errorminlength]
De ingevoerde gegevens komen niet overeen.
[global.sparepartfinder.txt.partnumberwrong]

Identificeer uw Siemens huishoudelijke apparaat. Vind het typeplaatje van uw apparaat.

Selecteert u productcategorie en vervolgens de productfamilie waar u Siemens huishoudelijke apparaat onder valt. U ziet een aantal tekeningen die de mogelijke positie van het typeplaatje op het apparaat aangeven. De positie is gemarkeerd op de tekening.