Korzystanie z cookies

Nasza strona internetowa korzysta z cookies (ciasteczek). Korzystamy z ciasteczek funkcjonalnych, dzięki którym strona może funkcjonować poprawnie. Takie ciastka pozwalają np. wybierać funkcje strony lub logować się na Twoje konto na naszej stronie. Cookies statystyczne umożliwiają nam zbieranie anonimowych danych statystycznych w celu usprawniania działania strony. Zgoda na zapisywanie cookies statystycznych na Twoim komputerze wynika z Twoich ustawień przeglądarki internetowej. Ta strona używa również cookies reklamowych (w tym definiujących Twoje preferencje), dzięki którym możemy dostarczać Tobie reklamy i treści odpowiadające Twoim zainteresowaniom. Te pliki pochodzą od dostawców usług internetowych. Informacje zawarte w tych plikach cookies będą przetwarzane przez te podmioty. Szczegółowe informacje na temat tych ciasteczek dostępne są w pliku „Informacje na temat cookies” w części „Pliki cookies związane z dostarczaniem reklam”. Informacje o Twoich zainteresowaniach i preferencjach mogą być uznane za dane osobowe. Dzięki niektórym plikom cookie możemy przetwarzać dane osobowe. Ustawienia Twojej przeglądarki decydują o tym, czy wyrażasz zgodę na instalowanie tych ciasteczek. Jeżeli nie godzisz się na instalowanie cookies wybierz przycisk „Nie, dziękuję za wszystkie cookies”. Przygotowaliśmy też bardziej szczegółowe informacje na temat korzystania z cookies oraz przetwarzania danych osobowych:

 

Siemens inspiruje do oceny!

Korzystasz z urządzenia marki Siemens? Powiedz nam, co o nim myślisz i graj o iPada Apple w naszej loterii.

Prześlij swoją opinię już dziś i graj o iPada Apple!

Aby wziąć udział w naszej loterii, po prostu powiedz nam, co myślisz. Wyszukaj swoje urządzenie, podając jego model (E-nr).

Znajdź swoje urządzenie

Niepoprawny numer urządzenia.
Podane dane są niepoprawne
[global.common.msg.errorminlength]
Upewnij się że pola są zgodne
[n3.product.review.write.msg.noproduct]

Co kwartał losujemy zwycięzcę iPada Apple. To jest nasz sposób na powiedzenie "Dziękujemy" za Twoje cenne uwagi. Nie przegap szansy na wygranie iPada!

  • Wyświetlacz: 9,7 cala
  • Rozdzielczość: 2048x1536
  • Aparat: 8 MP, ƒ/2,4, 31mm, HDR (photo/video)
  • Wbudowany GPS i GLONASS
  • 32/128 GB pojemności, 2 GB RAM
  • Przyspieszeniomierz, żyroskop, kompas, barometr
  • Inteligentny osobisty asystent Siri

Zasady Loterii: Siemens inspiruje do oceny!

  • Loteria trwa od 15 lutego 2019 r. do 31 grudnia 2019 r.
  • Loteria organizowana jest na obszarze całej Polski na podstawie Regulaminu .
  • Oceń sprzęt gospodarstwa domowego marki Siemens, który używasz i na temat którego informacje dostępne są na stronie www.siemens-home.bsh-group.com/pl/
  • Loteria przewiduje 4losowania. W każdym z nich zostanie wylosowany jeden Laureat, który otrzyma nagrodę w postaci iPada Apple.
  • Każde przesłana opinia bierze udział tylko w jednym losowaniu.
  • Laureaci nagród zostaną poinformowani o wygranej za pomocą wiadomości wysłanej pocztą elektroniczną. Dodatkowo informacja o Laureacie w postaci imienia, pierwszej litery nazwiska oraz miasta zostanie opublikowane w tabeli po zakończeniu procesu wyboru Laureata.

Sprawdź kalendarz i wyniki losowania

Terminy losowań Dotyczy zgłoszeń z okresu Laureat
16 kwietnia 2019 15.02.2019 – 31.03.2019
15 lipca 2019 1.04.2019 – 30.06.2019
15 października 2019 1.07.2019 – 30.09.2019
8 stycznia 2020 1.10.2019 – 31.12.2019

Loteria "Siemens Inspiruje do Oceny” - edycja 2018

Solidna, cicha i szybka

Jest cicha, bardzo dobrze domywa, ma bardzo przydatne programy. Zmywarka ma bardzo dobry układ w środku dzięki temu mieści się bardzo dużo naczyń. Opcja VarioSpeed skraca czas pracy zmywarki, kiedy potrzebujemy szybko umyć naczynia np podczas imprezy. Warto wybrać ten model także ze względu na metalowe dno.

Vario speed za dobra cene

Zmywarka kupiona pol roku temu. Idealny rozmiar dla małej rodziny. Funkcja auto i vario speed bardzo pomocna. Proste światełko informujące o trwaniu programu jest wystarczające.Dobre rozłożenie koszy. Jestem bardzo zadowolona.

Zmywarka godna polecenia

Bardzo fajna zmywarka. Intuicyjna obsługa nawet dla mało doświadczonego użytkownika. Ilość programów mogłaby być większa ale jest ok. Myje bardzo ładnie, zdarza się jej czegoś nie domyć, ale raczej wynika to ze złego doboru programu. Generalnie sprzęt godny polecenia.

To już 3 zmywarka i zawsze Siemens

To są urządzenia nie do "zajechania"

BARDZO CICHA

Kupiłam dwa tygodnie temu , jestem bardzo zadowolona , jest bardzo cicha i dokładnie wszystko domywa nawet zaschnięte naczynia . Polecam.

Szybkie i ciche zmywanie do otwartch kuchni

Kupiłam zmywarkę Siemensa już jakiś czas temu. To co mnie ratuje, szczególnie przy gościach, ale tez na co dzień przy dzieciach to szybkie programy, które nie dość że są szybkie super domywają naczynia. Wcześniej myślałam, że tylko długi program może zagwarantować czystość, przemogłam się do skorzystania z krótkich programów i teraz już tylko z nich korzystam. Mój mąż jest przeciwnikiem spłukiwania naczyń, że to nie ekologiczne - dziś już i tego się nie boję, nawet w połączeniu z krótkim programem. Trzeci najważniejszy pozytyw w codziennym korzystaniu: zmywarka jest cicha! Możemy siedzieć w salonie, w bliskości pracującej zmywarki i nie jest to uciążliwe (w domu moich rodziców jest zupełnie inaczej - nie byłoby to możliwe, aby spędzać miło czas w sąsiedztwie zmywarki). Jeden mały minus za głośny sygnał powiadomienia o końcu pracy. Jest to uciążliwe tylko wtedy jak nastawiam zmywarkę późnym wieczorem lub w nocy. Głośny sygnał potrafi wyrwać z właśnie nadchodzącego snu - wybór opcji do nocnego zmywania tylko z sygnalizacją świetlną byłby super wyjściem, ale i tak bardzo polecam, zyskuje dużo czasu, naczynia są naprawdę domyte, bez spłukiwania, ogromna zaleta. Mogę teraz mieć mniej mieć w kuchni (bo programy są krótkie) i zyskałam dodatkową przestrzeń w szafkach. Polecam!

NAJLEPSZA

ZMYWARKA NA PEWNO JEDNA Z NAJLEPSZYCH NA RYNKU. CO DO FIRMY NIE MIAŁEM WĄTPLIWOŚCI. ŻONA INNEJ NIE BRAŁA POD UWAGĘ. SZCZERZE POLECAM. JESTEŚMY ZADOWOLENI.

posiada wszystkie podstawowe funkcje

od m-ca mam to urzadzenie ,rewelacyjnie cicha,zero plastyku w srodku,wszystkie funkcje zmywarki ktore posiada sa proste w uzyciu,doskonale funkcjonuja,siemens to jednak półka wyżej od Boscha.Polecam ta zmywarke do zabudowy kuchni.

Zmywarka Siemens

Zakupiony produkt jest super. Bardzo cicha praca urządzenia. Zmywa doskonale w każdym programie. Polecam.

Jest mała ale całkiem dużo pomieści

Posiadam zmywarkę od pół roku i bardzo jestem zadowolona, cicha, programy dobrze dopasowane i co najważniejsze czyste naczynia, poza tym ma światełko które świeci na podłodze i informuje o pracującym urządzeniu, polecam!

Nie znasz modelu (E-nr) Twojego urządzenia?

Nie przejmuj się - po prostu przejrzyj kategorie urządzeń poniżej. Po znalezieniu produktu kliknij przycisk opinie, aby podzielić się swoimi przemyśleniami. Twoja opinia automatycznie bierze udział w loterii!