Korzystanie z cookies

Nasza strona internetowa korzysta z cookies (ciasteczek). Korzystamy z ciasteczek funkcjonalnych, dzięki którym strona może funkcjonować poprawnie. Takie ciastka pozwalają np. wybierać funkcje strony lub logować się na Twoje konto na naszej stronie. Cookies statystyczne umożliwiają nam zbieranie anonimowych danych statystycznych w celu usprawniania działania strony. Zgoda na zapisywanie cookies statystycznych na Twoim komputerze wynika z Twoich ustawień przeglądarki internetowej. Ta strona używa również cookies reklamowych (w tym definiujących Twoje preferencje), dzięki którym możemy dostarczać Tobie reklamy i treści odpowiadające Twoim zainteresowaniom. Te pliki pochodzą od dostawców usług internetowych. Informacje zawarte w tych plikach cookies będą przetwarzane przez te podmioty. Szczegółowe informacje na temat tych ciasteczek dostępne są w pliku „Informacje na temat cookies” w części „Pliki cookies związane z dostarczaniem reklam”. Informacje o Twoich zainteresowaniach i preferencjach mogą być uznane za dane osobowe. Dzięki niektórym plikom cookie możemy przetwarzać dane osobowe. Ustawienia Twojej przeglądarki decydują o tym, czy wyrażasz zgodę na instalowanie tych ciasteczek. Jeżeli nie godzisz się na instalowanie cookies wybierz przycisk „Nie, dziękuję za wszystkie cookies”. Przygotowaliśmy też bardziej szczegółowe informacje na temat korzystania z cookies oraz przetwarzania danych osobowych:

 

Siemens inspiruje do oceny!

Korzystasz z urządzenia marki Siemens? Powiedz nam, co o nim myślisz i graj o iPada Apple w naszej loterii.

Prześlij swoją opinię już dziś i graj o iPada Apple!

Aby wziąć udział w naszej loterii, po prostu powiedz nam, co myślisz. Wyszukaj swoje urządzenie, podając jego model (E-nr).

Znajdź swoje urządzenie

Niepoprawny numer urządzenia.
Podane dane są niepoprawne
[global.common.msg.errorminlength]
Upewnij się że pola są zgodne
[n3.product.review.write.msg.noproduct]

Co kwartał losujemy zwycięzcę iPada Apple. To jest nasz sposób na powiedzenie "Dziękujemy" za Twoje cenne uwagi. Nie przegap szansy na wygranie iPada!

  • Wyświetlacz: 9,7 cala
  • Rozdzielczość: 2048x1536
  • Aparat: 8 MP, ƒ/2,4, 31mm, HDR (photo/video)
  • Wbudowany GPS i GLONASS
  • 32/128 GB pojemności, 2 GB RAM
  • Przyspieszeniomierz, żyroskop, kompas, barometr
  • Inteligentny osobisty asystent Siri

Zasady Loterii: Siemens inspiruje do oceny!

  • Loteria trwa od 15 lutego 2019 r. do 31 grudnia 2019 r.
  • Loteria organizowana jest na obszarze całej Polski na podstawie Regulaminu .
  • Oceń sprzęt gospodarstwa domowego marki Siemens, który używasz i na temat którego informacje dostępne są na stronie www.siemens-home.bsh-group.com/pl/
  • Loteria przewiduje 4losowania. W każdym z nich zostanie wylosowany jeden Laureat, który otrzyma nagrodę w postaci iPada Apple.
  • Każde przesłana opinia bierze udział tylko w jednym losowaniu.
  • Laureaci nagród zostaną poinformowani o wygranej za pomocą wiadomości wysłanej pocztą elektroniczną. Dodatkowo informacja o Laureacie w postaci imienia, pierwszej litery nazwiska oraz miasta zostanie opublikowane w tabeli po zakończeniu procesu wyboru Laureata.

Sprawdź kalendarz i wyniki losowania

Terminy losowań Dotyczy zgłoszeń z okresu Laureat
16 kwietnia 2019 15.02.2019 – 31.03.2019 Paweł R. Nowy Tomyśl
15 lipca 2019 1.04.2019 – 30.06.2019
15 października 2019 1.07.2019 – 30.09.2019
8 stycznia 2020 1.10.2019 – 31.12.2019

Twoja opinia ma znaczenie!

Zachęcamy do podzielenia się opinią również na Ceneo i stronie sklepu, w którym zakupiono urządzenie.

Loteria "Siemens inspiruje do oceny!" - edycja 2018

Cicho pracuje

Zmywarka cicho pracuje, po skończonym programie eco sama się otwiera, dzięki czemu lepiej suszy,choć mogłoby być lepiej, ma dodatkową szufladę na sztućce i dzięki temu można ich tam dużo włożyć.Jestem z niej zadowolona

Zmywarka na 5+

Poprzednia moja pomocnica kuchenna odmówiła współpracy po 12 latach ciężkiej pracy. Nie zastanawiałam się długo i wybrałam także Siemens. Jestem zachwycona. To prawdziwa rewolucja w zmywaniu. Dwa ramiona w dolnym koszu i funkcja turbo mycia sprawdza się idealnie. Do tego automatyczne uchylanie drzwi po zakończonym cyklu pracy i samoczynne wyłączenie- mały codzienny krok w dbaniu o naszą planetę. Urządzenie jest cichutkie i bardzo dobrze wykonane, do tego zmywarka posiada metalowe dno co jest już rzadkością. Bardzo dobry zakup.Polecam kazdemu

Wspaniale urzadzenie

Powyższą zmywarke dostałam od męża na...urodziny :) nie mógł mi sprawić lepszego prezentu. Dzięki niej zaoszczędzam tyle czasu i wody !!! Jest cicha , duża,szuflada na sztućce mistrzostwo świata . Fajne krótkie programy i możliwość jeszcze ich skrócenia , dodatkowo produkty finish również soe świetnie sprawdzają. Polecam z całego serca i będę wdzięczna do końca życia :)

Wspaniale urzadzenie

Powyższą zmywarke dostałam od męża na...urodziny :) nie mógł mi sprawić lepszego prezentu. Dzięki niej zaoszczędzam tyle czasu i wody !!! Jest cicha , duża,szuflada na sztućce mistrzostwo świata . Fajne krótkie programy i możliwość jeszcze ich skrócenia , dodatkowo produkty finish również soe świetnie sprawdzają. Polecam z całego serca i będę wdzięczna do końca życia :)

Warta swojej ceny

Zmywarka nie była najtańsza, ale wiem za co zapłaciłem. Działa cichutko, konsumpcja pobranego prądu jest zgodna z tym co podaje producent. Ergonomiczne kosze i możliwość ich ustawienia. Wykorzystanie wody z ostatniego płukania zmagazynowanej w płaszczu wodnym by wykorzystać ją do wstępnego płukania w kolejnym cyklu to doskonała oszczędność poboru i zużycia wody. Wyświetlacz na podłodze doskonale sie sprwdza. Oświetlenie wnętrza również jest pomocne. Zastosowany ZEOLIT jest idealnym pomysłem , które wpływa na pobór energii elektrycznej podczas suszenia. Dla mnie brak jedynie fukcji opłukiwania, to jako minus, ale naczynia zostawione z dnia pprzedniego bez oplukania sa też domyte więc w sumie oszczędnośc wody, jednak czamsia chciałoby sie opłukac by jednak w czasie upalów nie unosil sie nieprzyjemny zapach resztek po dobie w zamknięciu:)

Świetne urządzenie

Zmywarka świetnie zmywa, zwłaszcza przy zastosowaniu markowych tabletek.

pierwsze wrazenia

Poprzednio używaliśmy 45ki produkcji BSH. Nowa 60ka ma 3 pólki spokojnie można na raz bez problemu zmiescic cale zmywanie po obiedzie. Na plus: bardzo pojemna a środkowy kosz ma 3 ustawienia wysokości, myje dokładnie i jest bardzo cicha. Minusów nie widzę.

Świetne urządzenie

Zmywarka świetnie zmywa, zwłaszcza przy zastosowaniu markowych tabletek.

pierwsze wrazenia

Poprzednio używaliśmy 45ki produkcji BSH. Nowa 60ka ma 3 pólki spokojnie można na raz bez problemu zmiescic cale zmywanie po obiedzie. Na plus: bardzo pojemna a środkowy kosz ma 3 ustawienia wysokości, myje dokładnie i jest bardzo cicha. Minusów nie widzę.

Trzeci kosz to podstawa efektywnego zmywania

Zmywarka jest pojemna i ładnie wygląda, co jest ważne bo- narazie- nie jest schowana pod blatem. Ma blokadę przed dziećmi, co do funkcji to jest ich dużo i dobrze, chociaż przeważnie korzysta się z dwóch. Generalnie tego szukaliśmy i jesteśmy zadowoleni, a po pięciu latach, na jakie mamy wykupione przedłużenie gwarancji, tak naprawdę się okaże, czy zakup był świetny czy tylko dobry ;)

Nie znasz modelu (E-nr) Twojego urządzenia?

Nie przejmuj się - po prostu przejrzyj kategorie urządzeń poniżej. Po znalezieniu produktu kliknij przycisk opinie, aby podzielić się swoimi przemyśleniami. Twoja opinia automatycznie bierze udział w loterii!