Siemens predstavlja: nove avangardne aparate za negu veša izvanrednog dizajna.

Tretirajte veš na najbolji mogući način – na najlepši mogući način. Konstantne vrhunske performanse i moderna estetika, do poslednjeg detalja. Uživajte u jedinstvenom dizajnu i ugodnom rukovanju, zahvaljujući nagnutom ramu koji omogućava bolju čitljivost i bolju ergonomiju. Bićete oduševljeni lakim rukovanjem, počevši od vrata bez ručke do izuzetno intuitivnog multiTouch LED ekrana. Otkrijte kako nega veša može biti zadovoljstvo, a rutinska radnja može biti lepa.

Performanse pranja govore same za sebe, dizajn govori mnogo o vama.

Idealan opšti izgled nije samo pitanje dizajna – potrebne su i inovativne funkije koje negu veša čine zadovoljstvom, a život čine lakšim. To je upravo ono što ova mašina za pranje veša nudi: Performanse i estetski ugođaj. Pošto je izuzetno pametna, ona čak preuzima veći deo vašeg posla. Uživajte u više slobodnog vremena i koncentrišite se na ono što je zaista važno za vas.

  • ICON_IDOS

Mašina za pranje veša je zadužena za deterdžent: funkcija i-Dos.

Prvi ugrađeni sistem za precizno istakanje određuje tačno koliko je deterdženta i omekšivača vešu potrebno. Automatski izračunava idealnu dozu do poslednjeg mililitra.

  • ICON_MULTITOUCH

Upoznajte se sa svakom funkcijom: multiTouch LED ekran.

MultiTouch LED ekran omogućava upravljanje svakom funkcijom – pri čemu nema potrebe da pritiskate dugmad. Precizni vizuelni i zvučni signali sa različitim LED svetlima i zvucima čak unapređuju jednostavnost korišćenja.

  • ICON_MYTIME

Perite u svom ritmu: funkcija myTime.

Pomoću funkcije myTime, vaš veš će biti čist i suv za kraće vreme. U zavisnosti od mrlja na vešu ili nivoa vlage, trajanje programa pranja može biti namešteno na 20, 30, 40, 50, ili 60 minuta.

  • ICON_MYFAVOURITE

Vaš lični program pranja: funkcija myFavourite.

Memorijska funkcija myFavourite pamti željene kombinacije programa i mogućih opcija. Jednim dodirom multiTouch LED ekrana pokrećete vaš omiljeni program.

Suši tehnologijom modernom kao što je i njen dizajn.

Na kraju veš postaje prijatno suv, a sušenje postaje još prijatnije. Ova mašina za sušenje veša obiluje inovativnim funkcijama koje rukovanje čine sporednim pitanjem, a udobnost stavljaju u prvi plan. Ona blista ne samo besprekornim rezultatima već i atraktivnim dizajnom, pretvarajući funkcionalnost i lepotu u jedinstveno iskustvo.

  • ICON_PW_TumbleDryers_SelfCleaningCondenser

Sušenje bez prepreka: selfCleaning kondenzator

Kondenzator selfCleaning sprečava da se mašina za sušenje veša zapuši otpacima tkanine ili vlaknima. Sistem čisti pogođene oblasti nekoliko puta u toku svakog programa – za konstantno visoke performanse, a malu potrošnju energije.

  • ICON_MYTIME

Vreme sušenja je relativan pojam: funkcija myTime.

Veš postaje suv onda kada vama to najviše odgovara. Od dvadeset minuta do pet sati – pomoću funkcije myTime možete da prilagodite trajanje programa sušenja svom rasporedu.

  • ICON_MYFAVOURITE

Ono što vam je potrebno je već podešeno: funkcija myFavourite.

Znate šta želite – vaša mašina za sušenje veša to pamti. Sačuvajte svoje lične kombinacije programa i opcija, a jedan dodir ekrana će započeti proces sušenja.

  • ICON_MULTITOUCH

Intuicija sa najvećom preciznošću: multiTouch LED ekran.

Inovativni ekran na dodir omogućava da intuitivno kontrolišete svaku funkciju mašine za sušenje veša. Različita LED svetla i zvuci olakšavaju rukovanje davanjem vizuelnih i zvučnih signala.