Dostignite savršen trenutak – zahvaljujući funkcijama cookingSensor Plus i fryingSensor Plus.

Glavni izazov za svakog kuvara je pronalaženje optimalne temperature za kuvanje svakog jela. Bilo da je reč o testenini, bifteku ili svežem povrću – postoji jedinstven trenutak kada hrana otpusti svoju punu aromu i neponovljivu čvrstinu – kratak trenutak koji se ne može ubrzati, a može se lako propustiti. Zahvaljujući sofisticiranom sistemu regulacije, funkcijama Siemens fryingSensor Plus i cookingSensor Plus, ova veština je lako dostupna svakome.

Al dente nikada nije bilo lakše.

Funkcije cookingSensor Plus i fryingSensor Plus automatski regulišu savršenu temperaturu kada pripremate svoja omiljena jela. Stres izazvan prekomernim kuvanjem ili previsokom temperaturom stvar je prošlosti.

Pogledajte šta se idealno slaže sa vašom Siemens indukcionom pločom za kuvanje.

  • Siemens piktogram cookingSensor Plus
  • Siemens piktogram fryingSensor Plus

Funkcija cookingSensor Plus koristi modernu bluetooth tehnologiju kako bi vaša Siemens indukciona ploča za kuvanje bila još pametnija. Nova funkcija fryingSensor Plus koristi tehničke inovacije unutar najnovijih indukcionih ploča kako bi se spremilo bilo koje savršeno jelo. Poslednja generacija senzora je posebno energetski efikasna i precizna.

Siemens piktogram cookingSensor Plus

Recite ne prekomerno skuvanoj hrani: uživajte u potpuno novom i udobnom iskustvu kuvanja.

CookingSensor Plus je najlakši način za pripremu hrane u šerpi. Jednostavno prikačite cookingSensor za posuđe za kuvanje i pratite instalaciju objašnjenu dole u tekstu. Senzor će se povezati sa pločom za kuvanje i uvek će prepoznati i regulisati nivo temperature. Pregrevanje je skoro nemoguće jer se zona za kuvanje uključuje samo kada je to neophodno. Tako ćete biti pošteđeni stresa jer nećete morati stalno da podešavate temperaturu.

Siemens piktogram fryingSensor Plus

Poželite dobrodošlicu svom pouzdanom pomoćniku za tiganje i pržite svoju omiljenu hranu savršeno precizno.

Senzor fryingSensor Plus je već ugrađen u najnovije Siemens indukcione rešoe. Obavite dolenavedenu instalaciju i senzor će postati vaš najpouzdaniji pomoćnik u kuhinji. Senzor reguliše temperaturu tiganja i sprečava da se ulje ili mast pregreju. Senzor fryingSensor Plus funkcioniše samo sa odabranim tiganjima sa slojem protiv lepljenja koji omogućavaju senzoru da meri toplotu.

Nabavite savršen dodatak za vašu Siemens indukcionu ploču za kuvanje i kuhinjski pribor.

Nabavite najnoviju modernu indukcionu tehnologiju. Indukcione ploče sa funkcijama fryingSensor Plus i cookingSensor Plus dostupne su kod vašeg lokalnog prodavca ili u našoj prodavnici na mreži.