Otrkijte savršen ugradni dizajn

Elegantni, brzi i laki za rukovanje: aparati iz iQ700 ugradne serije mogu se ugraditi u bilo kojoj kombinaciji. Bez obzira na to da li su sami ili u kombinaciji, njihov stilski dizajn uvek iznova impresionira. Zahvaljujući novoj varioSpeed funkciji, hrana se kuva do savršenstva za upola manje vremena nego što je uobičajeno, dok veliki TFT displej sa grafičkom animacijom preko celog ekrana garantuje jasnoću i lakoću rukovanja, ostavljajući vam više vremena za stvari koje su vam važnije.

Otkrijte brzu kuhinju.

Zajedno duplo brži: mikrotalasi dopunjuju tradicionalno kuvanje u rerni i smanjuju vreme kuvanja kad god je to potrebno - sa skoro istim savršenim rezultatima koje i očekujete. Vaša hrana će biti skuvana za i do 50% manje vremena nego inače, pružajući vam priliku da iskoristite to vreme kako god vi želite.

Poređenje: rerna bez mikrotalasne (npr. HB676GBS1) i rerna sa integrisanom mikrotalasnom (npr. HM676G0S1); Recept: Lazanje sa lososom

Siemens varioSpeed

Najbolji sastojci. Za najbolje kuhinjske aparate. Savršeno uparen dizajn.

Gladak dizajn skrojen za bilo koju kuhinju. Svi aparati u iQ700 ugradnoj seriji su pravljeni da se slažu. Zahvaljujući njihovom ravnomerno dizajniranim stranama, ne predstavlja nikakvu razliku da li su instalirani jedan pored drugog ili jedan iznad drugog: Rezultat je uvek dopadljiv.

iQ700 serija ugradnih aparata

Ovde ćete naći pregled široke ponude iQ700 aparata i inovativnih karakteristika. Ekskluzivno razvijena nova serija Siemens aparata u Crnom i Belom izdanju.

iQ700 Rerne i parne rerne

iQ700 serija aparata uključuje dve varijante rerni: jednu sa integrisanom mikrotalasnom, sa funkcijom pare i drugim inovativnim funkcijama, i iQ700 Parna Rerna sa funkcijama koje vam pomažu u zdravom kuvanju a i u tradicionalnom pečenju.

Ugrađeni mikrotalasi

Integrisana mikrotalasna ima mnogo toga da ponudi: više prostora u vašoj kuhinji i više slobode u kuvanju. Ne treba vam poseban aparat jer ova rerna ima sve funkcije standardne mikrotalasne - i isto je i pouzdana i vremenski efikasna.

Siemens mikrotalasne rerne