Siemens predstavlja: iSensoric.

Mnogi Siemens kućni aparati opremljeni su inovativnim senzorima i pametnim softverom. Jednostavno čine vaš dom pametnijim, efikasnijim, i iznad svega udobnijim. To vam pruža više vremena da uživate u svakom trenutku i ostavite svakodnevnu rutinu iza sebe. Za manje običan život.

Senzori iSensoric i kontrolna jedinica.

Tehnologija pametnih senzora omogućava potpuno automatizovan rad mnogih Siemens kućnih aparata. Prilikom svake radnje, senzori mere sve relevantne faktore unutar aparata. Prikupljene informacije se zatim prenose u kontrolnu jedinicu iSensoric. Tamo se informacije obrađuju tako što se upoređuju sa podacima dobijenim tokom više decenija prikupljanja Siemens inženjerskog znanja. Ako je potrebno, iSensoric automatski reaguje i reguliše rad kako bi se postigle maksimalne performanse radi idealnih rezultata.

Na osnovu ove tehnologije, iSensoric omogućava razne neverovatno pametne funkcije zahvaljujući kojima možete da iskoristite pun potencijal Siemens kućnih aparata.

i-Dos: automatsko doziranje deterdženta za optimalne rezultate pranja i minimalnu upotrebu sredstava.

Mašine za pranje veša sa tehnologijom i-Dos analiziraju veš, a i-Dos automatski utvrđuje tačnu količinu deterdženta za određeni veš i efikasno ga istače - radi postizanja sjajnih rezultata pranja uz minimalnu upotrebu sredstava.

Sve mašine za pranje veša sa funkcijom i-Dos

Siemens piktogram i-Dos
Siemens piktogram freshSense

freshSense: za dugotrajnu svežinu.

Čak i najmanje promene temperature, na primer kada sunčeva svetlost pada na frižider sa zamrzivačem, mogu da utiču na uslove unutar frižidera, a samim tim i na svežinu hrane. Da bi se to izbeglo, senzori mere temperaturu u frižideru i van njega, detektuju ako dođe do promene u okruženju i ako se vrata otvore. Ako se detektuje promena, kontrolni sistem odmah reaguje i hrana ostaje sveža koliko god je to moguće.

Svi frižideri sa zamrzivačem sa funkcijom freshSense

Saznajte više informacija o funkcijama iSensoric za frižidere sa zamrzivačem

Najbolji rezultati jednostavnim pritiskom na dugme: auto program.

Čim se auto program aktivira, aqua senzor automatski meri zamućenost vode. U toku interakcije sa drugim pametnim senzorima, funkcija iSensoric upravlja celim procesom pranja i sušenja uvek sa odličnim rezultatima.

Sve mašine za sudove sa automatskim programom

Siemens piktogram automatski program

Saznajte više o iSensoric funkcijama za mašine za pranje sudova

Opcija intensiveZone: ovim programom omogućavate superiorne performanse čišćenja za jako zaprljane šerpe i tiganje.

Aktiviranjem opcije intensiveZone automatski se povećava pritisak raspšivanja u donjoj korpi. Na taj način se jako zaprljane šerpe mogu detaljno očistiti, dok se osetljivo posuđe u gornjoj korpi tretira na bezbedan način. Radi maksimalne bezbednosti, ovaj proces je pod kontrolom senzora waterVolumeSensor, koji meri tačnu količinu vode u sistemu i količinu koja se koristi tokom ispiranja. Opcija intensiveZone omogućena tehnologijom iSensoric.

Siemens piktogram bakingSensor

baking Sensor: automatski izvanredni rezultati pečenja.

bakingSensor automatski kontroliše proces pečenja. On meri unutrašnju koncentraciju vlage i tako zna kada je testo spremno.

Sve rerne sa tehnologijom bakingSensor

Saznajte više informacija o funkcijama iSensoric za rerne

roastingSensor Plus: pouzdano savršena pečenja.

roastingSensor plus je potpuno pouzdan ne samo kada je reč o junetini, već i živini, ribi, zapečenim jelima i hrani sa kostima. Da bi se postigla najveća preciznost, roastingSensor Plus koristi tri tačke merenja kako bi pouzdano izmerio unutrašnju temperaturu hrane. Time se sprečavaju lažna očitavanja uz šupljih prostora. Čim se dostigne definisana temperatura jezgra, rerna se isključuje i ostavlja vam savršeno jelo.

Prodavnice

Tražite Siemens prodavnicu blizu vas?

Pronađite prodavnicu

Korisnička služba

Potrebna vam je pomoć ili imate pitanja o Siemens proizvodu?

Na korisničku službu