Siemens predstavlja: nove frižidere sa tehnologijama iSensoric i hyperFresh.

Život je divan kada vas svaki dan čeka sa novom avanturom. Bez obzira na to da li vas iznenade gosti ili vas čeka spontano putovanje tokom vikenda – sa novim frižiderima sa zamrzivačem kompanije Siemens, spremni ste za svaku situaciju. Zahvaljujući inovativnim funkcijama, vaša hrana ostaje duže sveža i čuva se u optimalnim uslovima. Zato jednostavno uživajte u životu u skladu sa svojim željama. Frižider će se pobrinuti za ostalo.

Svežina pod vašom kontrolom: iSensoric.

Inovativna iSensoric tehnologija podiže Siemens frižidere sa zamrzivačem sa odličnog na neverovatan nivo. Pametni senzori vam omogućavaju da ne morate da brinete o svežini već jednostavno da uživate.

Mnogo senzora, jedan cilj: svežina.

Siemens frižideri sa zamrzivačem sa tehnologijom iSensoric duže održavaju hranu savršeno svežom i nude vam maksimalnu fleksibilnost. Da bi se to obezbedilo, senzori automatski prenose sve relevantne informacije u pametnu kontrolnu jedinicu, koja ih zatim obrađuje:

1. Senzori freshSense mere precizne uslove unutar frižidera sa zamrzivačem i van njega kako bi temperatura unutra bila konstantna, čime se obezbeđuje dugotrajnija svežina.

2. Senzor hyperFresh meri temperaturu unutar hyperFresh premium 0°C fioke kako bi ciklus hlađenja ostao stabilan.

3. Senzor noFrost prenosi sve informacije potrebne kako bi se definisao ciklus odmrzavanja za frižider sa zamrzivačem i sprečilo nagomilavanje mraza.

Sveže, svežije, hyperFresh.

Fioka hyperFresh nudi dugotrajniju svežinu i izuzetno je laka za rukovanje. Pored toga, forma i funkcionalnost su napravljene da pružaju dobru sredinu za vaše voće i povrće. Kao rezultat toga, možete da vidite kvalitet, osetite svežinu i oslonite se na svoj ukus.

hyperFresh frižideri: majstori hlađenja.

Radujte se novim opcijama svakog dana: zahvaljujući novim frižiderima sa zamrzivačem kompanije Siemens, vaš život je fleksibilan, hrana je sveža, a dan je lakši.

Na listu aparata

Funkcije za vašu udobnost.

  • Siemens piktogram plus 54l kapaciteta

Od sada još više hrane ostaje još svežije: novi frižideri sa zamrzivačem sa 54 dodatna litra zapremine omogućavaju vam da skladištite namirnice koje će vam trajati tokom cele nedelje.

  • Siemens piktogram easyAcess staklene police

Za više udobnosti pri dodavanju i uklanjanju hrane, staklene police se sada lako mogu izvući do sredine šina. To vam pruža lako klizanje i optimalni pregled.

  • Siemens piktogram snackBox

Kutija snackBox sastoji se iz pet različitih posuda koje se mogu pojedinačno vaditi i koristiti za skladištenje grickalica i ostataka hrane. Praktična kutija je postavljena ispod police kako bi se uštedelo na prostoru.

  • Siemens piktogram LED svetlo

Kombinacija direktnog svetla odozgo i blagog svetla ugrađenog u bočne zidove osvetljava unutrašnjost savršeno bez prenaglašenog odsjaja.