Siemens predstavlja: nove plinske rešoe sa tehnologijom stepFlame.

Pomoću novih Siemens plinskih rešoa, priprema ukusnih jela lakša je nego ikada – zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji stepFlame. Ona vam omogućava da postignete precizne rezultate o kojima ste oduvek sanjali.

Siemens plinski rešoi tehnologija stepFlame

Sada sa devet različitih nivoa toplote. Sa tehnologijom stepFlame.

Ne morate više da se savijate da biste proverili jačinu plamena, ne morate više da nagađate da li je nivo toplote odgovarajući. Nema više nagađanja kada kuvate na plin. Od sada, koji god nivo da izaberete – dobićete tačno onu toplotu i jačinu plamena koji su vam potrebni. Jednostavan za korišćenje baš kao što zvuči. To je tehnologija stepFlame: Revolucionarna tehnologija za precizno kontrolisanje plamena. Vaša jela će biti ukusna, a vaši gosti oduševljeni.

Najbolje je uvek dobar izbor.

Tokom razvoja svake nove tehnologije, inženjeri su suočeni sa izazovom da naprave kombinaciju korisng i zadovoljstva. Novi dizajn plinskih rešoa zadovoljava oba: U tako glamuroznom okruženju, želećete da zadivljujete goste svakog dana.

Kuvanje na najvišem nivou. Novi plinski rešoi.

Od revolucionarne tehnologije do besprekornog dizajna: Siemens plinski rešoi postavljaju nove standarde u svim aspektima i obezbeđuju više prostora za kreativno kuvanje.

Na listu aparata

Brzo i precizno pečenje zahvaljujući inovativnim funkcijama.

Na listu aparata