Note:

Het is mogelijk dat bepaalde pagina-inhoud niet correct wordt weergegeven met de browser die u gebruikt. Om alle relevante eigenschappen en functies weer te geven, moet u naar een andere browser overschakelen, bijvoorbeeld Chrome of Safari.

Drag to open
Scroll down
Play video

Tijd bespaard, is tijd gewonnen.

Met varioSpeed kan deze vis tot in de perfectie bereid worden in ongeveer de helft van de tijd die u normaal nodig zou hebben. Daardoor kan u uw tijd flexibeler managen om zich te concentreren op zaken die het waard zijn er tijd voor te nemen – zoals op zoek gaan naar echte kwaliteitsvis.

Bespaar tot 0% van uw tijd.

variospeed

varioSpeed is de baanbrekende functie voor maximaal kookcomfort. Dankzij de intelligent gecombineerde verwarmingstechnologie kan u zo tot 50 % tijd besparen.

Hogesnelheidskoken.

varioSpeed is de baanbrekende functie voor maximaal kookcomfort. Dankzij de intelligent gecombineerde verwarmingstechnologie kan u zo tot 50 % tijd besparen. Bekijk de film als u wil weten hoe het werkt.

Play video

Ontdek het perfecte inbouwdesign.

Alle toestellen van de iQ700-inbouwtoestellen kunnen perfect met elkaar gecombineerd worden. Dankzij de uniforme frontpanelen maakt het niet uit voor welke toestelopstelling u kiest, ze zijn altijd een ware streling voor het oog. Bekijk de film om de unieke designelementen die deze reeks zo bijzonder maken even onder de loep te nemen.

Play video

iQ700-oven met microgolf- & pulseSteam-functie

Verschillende verwarmingswijzen kunnen vrij gecombineerd worden, wat unieke mogelijkheden biedt om gerechten flexibel en betrouwbaar te bereiden. En dankzij varioSpeed doet u dit zonder enig smaakverlies, terwijl de bereidingstijd tot 50 % ingekort wordt.

picto

Dankzij de innoverende sensortechnologie wordt het bereidingsproces automatisch geregeld. De bakingSensor meet de vochtigheid in de oven, zodat deze zelf kan detecteren wanneer het gerecht klaar is.

Play video

picto

Wanneer nodig, kan de oven zichzelf grondig reinigen met activeClean®. Dit gebeurt door de oven tot uiterst hoge temperaturen te verhitten, waardoor alle etensresten tot assen verbranden en makkelijk kunnen worden weggeveegd. Dit proces wordt pyrolyse genoemd en het is de handigste en meest efficiënte manier om de hele binnenkant van de oven te reinigen. Dankzij de speciale coating kunnen de telescopische rails, de bakplaat en de leggers en rails tezelfdertijd gereinigd kunnen worden.

Play video

picto

De geïntegreerde microgolfoven heeft veel te bieden: meer ruimte in uw keuken en meer vrijheid bij het koken. U heeft niet langer afzonderlijke toestellen nodig, aangezien de oven alle functies van een conventionele microgolfoven betrouwbaar en tijdsefficiënt uitvoert.

Play video

picto

Uw gerecht bereiden met stoom is eenvoudig – dankzij de pulseSteam-functie. Zo zorgt u bijvoorbeeld voor een perfect knapperige broodkorst: de vochtigheid verdampt aan het oppervlakte van het deeg, waardoor dit lekker krokant wordt. Bovendien kan u zo ook gerechten opwarmen zonder dat ze uitdrogen.

Play video

TFT-Touchdisplay Plus.

Met de grote display en grafische animaties op het volledige scherm, stelt de TFT-Touchdisplay Plus nieuwe normen op het vlak van gebruikscomfort en helderheid. Elk programma wordt eenvoudig geselecteerd en alle informatie is in een oogopslag beschikbaar. Zie met uw eigen ogen hoe elk aspect van de ovenbediening eenvoudiger wordt.

Turn
picto

Met de grote display en grafische animaties op het volledige scherm, stelt de TFT-Touchdisplay Plus nieuwe normen op het vlak van gebruikscomfort en helderheid. Elk programma wordt eenvoudig geselecteerd en alle informatie is in een oogopslag beschikbaar. Zie met uw eigen ogen hoe elk aspect van de ovenbediening eenvoudiger wordt.

Cakes

Zelfs de bereiding van specifieke of complexe gerechten wordt makkelijk.

activeClean®

De innoverende functies kunnen intuïtief geselecteerd worden.

picto

Met de TFT Touchdisplay kan u het toestel en zijn unieke functies snel en eenvoudig bedienen, dankzij de combinatie van heldere schermkenmerken en intuïtieve menunavigatie.

picto

Het TFT-display met gewone tekst biedt perfecte leesbaarheid uit elke kijkhoek. De intuïtieve menubegeleiding biedt u ook mogelijkheden voor de bediening van verscheidene ovenfuncties met enkele eenvoudige stappen.

iQ700 Coffee Center

Eén enkel toestel biedt koffiegenot in alle mogelijke vormen. Elke specifieke smaak heeft een eigen perfecte procedure – en dankzij de innoverende functies, wordt uw perfecte kop koffie automatisch en snel bereid.

picto

De innoverende technologie van het sensoFlow-systeem verzekert altijd weer koffie van uitstekende kwaliteit. Door een constante, optimale brouwtemperatuur boven de 90° C te handhaven, wordt keer op keer heerlijke en aromatische koffie bereid.

Play video
picto

Creëer tot zes verschillende koffiebereidingen en bewaar ze gewoon in de myCoffee-functie. Op deze manier krijgt u altijd de gewenste drank met één druk op de knop.

picto

Haal het meeste uit uw koffie. Ongeacht welke koffiebereiding u kiest, het aromaPressure-systeem zorgt voor het behoud van alle smaak en aroma’s en verzekert een maximaal genot.

picto

De bediening van het iQ700 Coffee Center is handig en eenvoudig. Dankzij de oneTouch-functie is het selecteren van uw specifieke kopje koffie snel en intuïtief.

picto

Dankzij de efficiënte verwarmingstechnologie schenkt u het eerste kopje koffie sneller dan ooit. Op deze manier kan u op elk ogenblik meteen van uw koffie genieten, wachten behoort tot het verleden.

iQ700-warmhoudlade

Vaatwerk kan perfect worden voorverwarmd, maaltijden kunnen lang warm gehouden worden en de warmhoudlade is zelfs perfect geschikt om langzaam te garen. Dit alles betekent heel wat meer comfort en flexibiliteit in de keuken.

U kan de temperatuur van de warmhoudlade in vier stappen instellen van 30° C tot 80° C. Hierdoor beschikt u over een waaier van toepassingsmogelijkheden van voorverwarmen tot langzaam garen.

Omdat dit systeem volledig kan worden uitgetrokken, is eenvoudige toegang tot de inhoud van de warmhoudlade verzekerd.

Ongeacht de temperatuur in de warmhoudlade, het front blijft altijd koel – waardoor de lade makkelijk te openen en sluiten is.

iQ700-oven met fullSteam-functie

Tal van nieuwe mogelijkheden openen zich wanneer u voor de bereiding van gerechten de keuze heeft tussen conventionele verwarmingswijzen en het moderne en gezonde stoomkoken. Voor meer flexibiliteit in de bereiding van gezonde en heerlijke gerechten.

picto

Nooit was het zo eenvoudig om altijd de beste bereiding van uw maaltijd te verzekeren. U geeft gewoon het type en het gewicht in van het gerecht dat u wil bereiden en de rest verloopt automatisch.

Play video
active-clean

Met innoverende LED’s, gericht op de zijkanten van de ovenruimte geplaatst, worden uw gerechten altijd perfect verlicht – ongeacht het inschuifniveau of hoeveel niveaus er gelijktijdig gebruikt worden.

picto

Dankzij coolStart wordt de voorverwarmingfase van het bereidingsproces overbodig. Dankzij een uiterst efficiënt opwarmingsproces kan u diepvrieswaren onmiddellijk bereiden, zonder tijdsverlies.

Play video

iQ700-inbouwvaatwassers

De snelste en meest flexibele vaatwassers ooit. Met hun innoverende technologie maken ze vaatwassen moeiteloos en tijdsefficiënt. En het belangrijkste: u bent altijd zeker van een schitterend schone en droge vaat.

picto

Door het was- en droogproces te versnellen, bespaart varioSpeed Plus tot 66 % van de normaal vereiste tijd. Maar de beste resultaten blijven verzekerd.

Play video
picto

De korven bewegen vlot en snel over de telescopische rails en kunnen volledig worden uitgetrokken – wat het laden en uitladen van de korven vereenvoudigt.

picto

Met gewone tekst en haarscherpe schermweergaven, biedt de TFT-display een uitstekende leesbaarheid vanuit elke kijkhoek en het hoogste gebruikerscomfort.

Blauwe aanraakpunten

Blauwe aanraakpunten geven in een oogopslag de aanpassingsopties voor de korven aan . Voor het snel en flexibel laden.

iQ700-dampkap

Ongeacht wat u aan het bereiden bent, de lucht in de keuken blijft steeds schoon en vers. De uiterst performante dampkappen kunnen de ventilatieprestaties automatisch aanpassen en dankzij de handige menubalk zijn ze ook eenvoudig te bedienen.

baking sensor

Dankzij een groter filteroppervlak, zijn dampkappen met cleanAir bijzonder efficiënt. Ze kunnen tot 95 % van alle kookdampen en -geurtjes neutraliseren en zijn bovendien uiterst energie-efficiënt.

active-clean

De meeste iQ700-dampkappen zijn uitgerust met een uiterst performante motor om een maximale afzuigkracht te verzekeren. En dankzij de wrijvingsloze mechanica, draait deze zo goed als geruisloos en is hij uiterst duurzaam.

microwave

De innoverende randventilatie absorbeert meer dan 90 % van de vetmolecules uit de kookdampen. Bovendien beschikt hij over een indrukwekkend modern design en een eenvoudig te reinigen oppervlakte.

pulsesteam

Deze innoverende sensor meet de accumulatie van vuil in de kookdampen. Op deze manier zal de in automatische modus werkende dampkap automatisch de ventilatieprestatie aanpassen.

picto

Met softLight wordt verlichting zelf een unieke ervaring. Wanneer in- en uitgeschakeld, wordt de lichtintensiteit gestaag verhoogd of verlaagd. Omdat de verlichting perfect dimbaar is, beschikt u altijd over de perfecte verlichting voor uw specifieke kookdoeleinden.

Kookplaten

Unieke flexibiliteit en innoverende verwarmingstechnologie om koken naar een volledig nieuw niveau te tillen. Dankzij de buitengewone functies, kan u tijd en energie besparen en ervaren wat het betekent om met optimaal comfort te koken.

picto

Elke flexInduction-zone detecteert onafhankelijk de aanwezigheid van kookgerei op de kookplaat. Bij detectie van kookgerei worden de afzonderlijke inductoren geactiveerd, waardoor een efficiënte bediening wordt verzekerd ongeacht of een kleine pan in een hoekje geplaatst wordt of een grote braadpan de hele zone beslaat.

picto

Met dit innoverende bedieningspaneel kan u de hitte van elke kookzone regelen met een eenvoudige vingerbeweging. Alle functies van de kookplaat kunnen intuïtief bediend worden.

picto

De fryingSensor regelt automatisch de temperatuur op de inductiekookplaat, waardoor niets nog aanbrandt of overkookt. U hoeft de hitte niet voortdurend aan te passen of permanent te monitoren.