Användning av cookies

Vår webbplats använder cookies för att du ska kunna lägga varor i kundvagnen, boka en tekniker online och för att vi ska kunna samla in anonym statistik för att hjälpa oss förbättra webbplatsens funktion. Ignorera detta meddelande om du vill fortsätta. Klicka på länkarna till höger för att se mer information om de cookies vi använder och hur du hanterar dina inställningar.

Reservdelar, rengörings- och skötselprodukter och tillbehör från Siemens

Hitta reservdelar, produkter och tillbehör för Siemens-apparater

Reservdelar, rengöringsprodukter och tillbehör

Är du på jakt efter Siemens-reservdelar för din Siemens-apparat? Vill du söka igenom vårt sortiment av rengöringsprodukter och tillbehör till din apparat?

Siemens Online Support Center

Siemens Service erbjuder ett stort antal supportalternativ. För att du ska få bästa support när du behöver hjälp.

Siemens Online Support Center

Du kan hitta Siemens originalreservdelar som passar dina hushållsapparater perfekt – både för nya apparater och äldre modeller. Funktionsdelar kan beställas i upp till tio år efter att din apparat tillverkades, och många delar kan beställas mycket längre. Öppna fliken ”Rengöring och skötsel” för att visa hela sortimentet av rengörings- och skötselprodukter. Klicka på fliken ”Tillbehör” för att få mer information om tillbehören som passar till dina apparater.

Skaffa originalreservdelar för dina hushållsapparater

Starta sökningen genom att ange modellnumret (E-nr) på apparaten.

Ange modellnumret (E-nr) för din apparat. Den här informationen behövs för att identifiera din apparat så att rätt reservdelar kan hämtas ur databasen. E-numret står på apparatens typskylt. Eftersom typskylten sitter på olika ställen beroende på apparatkategori och modell, hjälper nedanstående funktion dig att lokalisera typskylten på apparaten. Som resultat visas (1) apparaten, (2) en lista med populära reservdelar och (3) ritningar över din apparat så att du kan identifiera reservdelen.

Ange E-nr
Var snäll och korrigera uppgifterna
[global.common.msg.errorminlength]
Inte samma lösenord
Ogiltigt produktnamn
och
Ange ett giltigt produktnummer
Var snäll och korrigera uppgifterna
[global.common.msg.errorminlength]
Inte samma lösenord
felaktigt nummer

Siemens erbjuder originalreservdelar som passar till din hushållsapparat.

För nyare utrustning och äldre modeller är reservdelar tillgängliga i upp till tio år efter att apparaten tillverkades. Många delar är tillgängliga för dina hushållsapparater under mycket längre tid. Du kan till exempel få tag i en vattenpump till tvättmaskinen, en sil till diskmaskinen, en ny lampa till ugnen, O-ringar eller små skruvar och elektroniska komponenter. Använd sökfunktionen för att hitta de Siemens-reservdelar du söker.

Identifiera din Siemens hushållsapparat. Lokalisera apparatens typskylt.

Välj apparatkategori och välj sedan den serie som din Siemens-hushållsprodukt hör till. Flera ritningar som visar var typskylten kan sitta på apparaten visas. Platsen är markerad på ritningen.