Upotreba kolačića

Siemens internet stranica koristi kolačiće da biste mogli da dodate artikle u vašu korpu za kupovinu, rezervišete inženjera na internet stranici i dozvolite Siemensu da prikuplja anonimke statističke podatke radi poboljšanja performansi internet stranice.

Ignorišite ovu poruku ako ste srećni da nastavite. Kliknite na linkove sa desne strane ako želite da vidite više informacija o kolačićima koji se koriste i kako da upravljate svojim podacima.

Važna bezbednosna obaveštenja

Vlasnici Siemens plinskih šporeta i plinskih ploča iz proizvodnog perioda od januara 2009. do oktobra 2011. godine mole se da hitno reaguju.

Moguća opasnost od eksplozije plinskih ploča i samostojećih plinskih šporeta.

Odnosi se na ograničen broj plinskih šporeta i plinskih ploča iz proizvodnog perioda od januara 2009. do oktobra 2011. godine. Uzrok tome je moguće oštećenje priključka za gas. Pod određenim okolnostima, gas može da izađe i, u izuzetno retkim slučajevima, postoji opasnost od eksplozije. Svakom vlasniku pogođenog aparata nudimo besplatnu zamenu priključka za gas od strane ovlašćenog servisera. Zamena će se obaviti u kući vlasnika i u potpunosti otklanja problem.