Jedinstveno uživanje u kafi. Siemens potpuno automatski aparati za kafu.

Svako sa strogim zahtevima neće se zadovoljiti ni sa čim manjim. Pogotovo za one sa visokim očekivanjima, novi potpuno automatski aparati za kafu su vizuelno i tehničko savršenstvo. Tehnologija arome impresionira svojim savršenstvom i preciznošću. Rukovanje aparatom za kafu je lako, moderno i udobno. Dizajn fascinira vizionarskom ekspresivnošću koja privlaču pažnju svih.

Savršen espreso.

Šta vam je potrebno da biste u uživali u odličnoj kafi? To ne zavisi samo od zrna, već i od pravog nivoa mlevenja, pritiska i temperature za pripremu. Ali počnimo od početka...

Iskusite udobnost. Uživajte u rezultatima.

Zahvaljujući intuitivnoj operativnoj logici aparata iz serije EQ.6 i ekskluzivnom sensoFlow sistemu za jedinstvenu aromu.

Na listu aparata

Siemens aromaPressure sistem

aromaPressure Sistem.

Puna aroma, neponovljiv krem. Zahvaljujući preciznom sistemu pritiska i konveksnoj presi, prah kafe je uvek pritisnut savršeno, bez obzira na količinu. Tako još više arome završi u vašoj šoljici kafe. Zato aromaPressure sistem predstavlja optimalan dodatak jedinstvenom sensoFlow sistemu – za konstantnu temperaturu za pripremu. Rezultat je nezaboravno dobra kafa.