Upotreba kolačića

Siemens internet stranica koristi kolačiće da biste mogli da dodate artikle u vašu korpu za kupovinu, rezervišete inženjera na internet stranici i dozvolite Siemensu da prikuplja anonimke statističke podatke radi poboljšanja performansi internet stranice.

Ignorišite ovu poruku ako ste srećni da nastavite. Kliknite na linkove sa desne strane ako želite da vidite više informacija o kolačićima koji se koriste i kako da upravljate svojim podacima.

Siemens garancije

Zakažite dolazak servisera

Zakažite termin za popravku Siemens kućnih aparata

Siemens nudi optimalne usluge popravki svih Siemens kućnih aparata. Od poravke mašine za pranje veša do popravke aparata za kafu – Siemens servis stoji vam na raspolaganju.

Ukoliko vam je potrebna popravka, pregled ili održavanje aparata, Siemens servis nudi brzu i stručnu pomoć. Siemens servis dostupan je putem telefona +381 (0) 11 35 37 009. Ako niste sigurni da li je vaš aparat pokriven garancijom, pogledajte karticu „Garancija”.

Garancija proizvođača Siemens

Dolenavedene odredbe koje opisuju uslove i obim naše garancije ne utiču na obaveze prodavca u pogledu garancije koje proizilaze iz kupoprodajnog ugovora sa krajnjim kupcem.

Uslovi za popravku (PDF)

Siemens servis: popravke

Ukoliko vam je potrebna popravka, održavanje ili pregled aparata, Siemens korisnička služba nudi brzu i stručnu pomoć. Siemens servis dostupan je putem telefona ili na mreži.

Kontaktirajte Siemens servis 24 sata, 7 dana u nedelji

Ljubazan i stručan tim za korisničku podršku u Siemens korisničkoj službi na usluzi vam je za sve vaše potrebe - od saveta o kupovini novog aparata do rešavanja problema.

Uputstvo za upotrebu i dokumentacija o aparatu

Da li biste voleli da pročitate uputstvo za upotrebu? Ovde ćete pronaći ceo opseg dokumentacije o aparatima, uključujući uputstva za upotrebu, uputstva za ugradnju i druga, srodna dokumenta o aparatima.