Upotreba kolačića

Siemens internet stranica koristi kolačiće da biste mogli da dodate artikle u vašu korpu za kupovinu, rezervišete inženjera na internet stranici i dozvolite Siemensu da prikuplja anonimke statističke podatke radi poboljšanja performansi internet stranice.

Ignorišite ovu poruku ako ste srećni da nastavite. Kliknite na linkove sa desne strane ako želite da vidite više informacija o kolačićima koji se koriste i kako da upravljate svojim podacima.

Kontaktirajte Siemens

Kontaktirajte Siemens servis za kućne aparate - 24 sata, 7 dana u nedelji

Kontaktirajte kompaniju Siemens kućni aparati putem telefona od ponedeljka do subote od 8.00 do 20.00.

Siemens servisni tim rado će vam pomoći.

Prijateljski i stručan tim Siemens servisera stoji vam na raspolaganju za sva vaša pitanja o Siemens kućnim aparatima: od konsultacije pre kupovine aparata, saveta za korišćenje i objašnjenja funkcija aparata do pomoći oko montaže, otklanjanja grešaka, funkcionalnosti i rešavanja problema.

Kontaktirajte Siemens servis putem telefona 24 sata, 7 dana u nedelji

Kontaktirajte Siemens servis putem telefona od ponedeljka do subote od 8.00 do 20.00.

Siemens servis na usluzi vam je od ponedeljka do subote od 8.00 do 20.00 za sva pitanja o vašem Siemens kućnom aparatu.

Pozovite: +381 (0) 11 35 37 009

Kontaktirajte Siemens servis radi konsultacije u vezi sa aparatima.

Kontaktirajte Siemens servis radi konsultacije u vezi sa aparatima

Stručan Siemens tim odgovoriće vam na sva pitanja o Siemens kućnim aparatima: od konsultacija o proizvodu do odabira odgovarajućeg aparata, prodajnim mestima, načinu upotrebe, kao i o tome kako da svoj Siemens aparat koristite na najbolji mogući način.

Uputstva za upotrebu

Da li biste voleli da pročitate uputstvo za upotrebu? Ovde ćete pronaći ceo opseg dokumentacije o aparatima, uključujući uputstva za upotrebu, uputstva za ugradnju i druga srodna dokumenta o aparatima. Na mreži možete pristupiti uputstvima za upotrebu i drugoj dokumentaciji o vašem Siemens kućnom aparatu i možete ih preuzeti.