Upotreba kolačića

Siemens internet stranica koristi kolačiće da biste mogli da dodate artikle u vašu korpu za kupovinu, rezervišete inženjera na internet stranici i dozvolite Siemensu da prikuplja anonimke statističke podatke radi poboljšanja performansi internet stranice.

Ignorišite ovu poruku ako ste srećni da nastavite. Kliknite na linkove sa desne strane ako želite da vidite više informacija o kolačićima koji se koriste i kako da upravljate svojim podacima.

Uputstvo za upotrebu i dokumentacija o aparatu

Uputstvo za upotrebu i dokumentacija o aparatu

Da li biste voleli da pročitate uputstvo za upotrebu? Ovde ćete pronaći ceo opseg dokumentacije o aparatima, uključujući uputstva za upotrebu i srodna dokumenta o aparatima.

Da li biste voleli da pročitate uputstvo za upotrebu? Ovde ćete pronaći ceo opseg dokumentacije o aparatima, uključujući uputstva za upotrebu, uputstva za ugradnju i druga, srodna dokumenta o aparatima. U Siemens centru za podršku na mreži možete pristupiti uputstvima za upotrebu i drugoj dokumentacij o vašem Siemens kućnom aparatu i možete ih preuzeti.

Identifikujte svoj aparat i pokrenite pretragu preko broja modela (E-Nr)

Ukucajte broj modela (E-Nr) svog aparata. Ovaj podatak je neophodan radi identifikacije vašeg aparata, kako bi baza podataka mogla da vas odvede do odgovarajuće dokumentacije za aparat. Broj E-Nr. naveden je na nazivnoj pločici vašeg aparata. Dolenavedena funkcija pomoći će vam da pronađete gde se nazivna pločica nalazi na aparatu jer se njen položaj razlikuje u zavisnosti od kategorije i modela aparata.

Molimo unesite E-nr
[global.common.msg.errormismatch]
[global.common.msg.errorminlength]
[global.common.msg.errorconfirm]
E-nr nije važeći

Kako da identifikujem svoj Siemens aparat? Gde se nalazi nazivna pločica?

Siemens servis za popravke

Siemens servis je vaš pouzdan pružalac usluga svih vrsta popravki vaših Siemens kućnih aparata. Serviseri Siemens servisa pružaju stručne popravke nakon isteka garantnog roka, kao i popravke koje pokriva garancija proizvođača Siemens. Možete zakazati popravku. Zakazivanje na mreži ili telefonom dostupno je 24 sata, 7 dana u nedelji.

Kontaktirajte kompaniju Siemens kućni aparati - 24 sata, 7 dana u nedelji

Ljubazan i stručan tim Siemens servisera na usluzi vam je za sva pitanja - od saveta pre kupovine do rešavanja problema.

Rezervni delovi, dodatni pribor, proizvodi za čišćenje

Originalne rezervne delove koji odgovaraju vašim Siemens aparatima, proizvode za čišćenje i negu, dodatni pribor i alate.