Upotreba kolačića

Siemens internet stranica koristi kolačiće da biste mogli da dodate artikle u vašu korpu za kupovinu, rezervišete inženjera na internet stranici i dozvolite Siemensu da prikuplja anonimke statističke podatke radi poboljšanja performansi internet stranice.

Ignorišite ovu poruku ako ste srećni da nastavite. Kliknite na linkove sa desne strane ako želite da vidite više informacija o kolačićima koji se koriste i kako da upravljate svojim podacima.

Rezervni delovi, proizvodi za čišćenje i negu i dodatni pribor kompanije Siemens

Pronađite rezervne delove, proizvode i dodatni pribor za Siemens aparate

Rezervni delovi, proizvodi za čišćenje i dodatni pribor

Da li ste zainteresovani da pronađete Siemens rezervne delove koji odgovaraju vašem Siemens aparatu? Želite li da pregledate asortiman proizvoda za čišćenje i dodatnog pribora za vaš aparat?

Nabavite originalne rezervne delove za vaše kućne aparate

Siemens obezbeđuje originalne rezervne delove, proizvode za čišćenje i negu i dodatni pribor koji odgovaraju vašem aparatu. Za novije aparate, kao i za starije modele, funkcionalni delovi su dostupni do 10 godina nakon proizvodnje aparata. Mnogi delovi za vaš aparat dostupni su mnogo duže. Na primer, pumpa za vodu za mašinu za pranje veša, sito za mašinu za pranje sudova, nova lampica za rernu, zaptivke ili manji vijci i elektronski delovi. Siemens servis nudi širok asortiman proizvoda za čišćenje i negu i dodatnog pribora koji odgovara vašem aparatu. Kontaktirajte Siemens servis da biste saznali više informacija o ovim proizvodima. Siemens servisu potreban je broj modela (E-Nr) vašeg aparata da bismo identifikovali delove koji odgovaraju vašem aparatu. Broj modela nalazi se na nazivnoj pločici.