Novi rešoi sa funkcijom flexInduction

Budite fleksibilni onoliko koliko je vaš život raznovrstan.. Ako želite da kuvate na najvišem nivou, potrebni su vam određeni sastojci. Najvažniji je osećaj za vreme, ali isto tako i preciznost i fleksibilnost. Zato novi Siemens indukcioni rešoi nude sva tri sastojka, Zahvaljujući indukcionim rešoima, spremni ste za svaku situaciju i možete pustiti mašti na volju kada god to želite.

Više informacija

Siemens piktogram flexInduction Plus

Sve odjednom. Sve je veoma lako. Uz flexInduction Plus.

Potpuna fleksibilnost je neophodna kada je reč o kreiranju više opcija u bilo kojoj situaciji – a posebno u kuhinji. Inovativne funkcije indukcionih rešoa kompanije Siemens predstavljaju osnovu za postizanje toga i pretvaraju svako vreme pripreme u kuhinji u pravo kulinarsko iskustvo.

  • Siemens piktogram flexInduction Plus

Jedna briga manje. Zahvaljujući funkciji flexInduction Plus, vaš rešo sam zna koliko je veliko vaše posuđe. Ako se prekorače granice jedne zone za kuvanje, dodatne zone za kuvanje se automatski dodaju i posuđe se uvek ravnomerno zagreva.

  • Siemens piktogram powerMove Plus

Funkcija PowerMove Plus vam omogućava da razdvojite rešo u tri različite zone grejanja. Od pečenja na najvišim temperaturama u zadnjem delu do podgrevanja jela u prednjem delu – pojedinačne zone se aktiviraju jednostavno postavljanjem posuđa za kuvanje na njih.

  • Siemens piktogram flexMotion

Manje upravljanja rešoom, a više kuvanja. funkcija flexMotion pamti podešavanja toplote za pojedinačno posuđe za kuvanje, tako da ga možete slobodno pomerati preko rešoa – temperatura na novoj zoni za kuvanje se automatski prilagođava.

Uklapa se u vašu kuhinju. Prilagođava se vašem životu.

Bez obzira na to kako želite da pripremite svoje obroke: uvek će izgledati dobro. Zahvaljujući intuitivnoj dualnoj funkciji lightSlider i zgodnom ekranu osetljivom na dodir TFT-Touchdisplay, uvek imate rešo pod kontrolom – bez i malo napora.

Priprema hrane pod kontrolom senzora radi uspeha.

Iskoristite pun potencijal indukcionog rešoa sa inovativnim i praktičnim komandama. Zahvaljujući pametnim senzorima, garantovano ćete postići savršene kulinarske rezultate kakve želite.

Serija iQ700: ovde se vaše mogućnosti otvaraju.

Vaš rešo je spreman za sve. Bilo da su tehnički ili estetski: fleksibilni iQ700 rešoi postavljaju potpuno nove standarde iz svakog ugla – i savršeno se uklapaju u vaš svakodnevni život.

Na listu aparata

Korisnička služba

Potrebna vam je pomoć ili imate pitanja o Siemens proizvodu?

Na korisničku službu

Korisnička služba

Telefon: 011 35 37 009

Siemens servis za popravke vam je dostupan od ponedeljka do subote od 8:00h do 20:00h.

Korisnička služba