Za sve one koji stvarno žele da uživaju u kuvanju.

Sa novim FQ.1 pripremom hrane kuvanje postaje veoma ekskluzivno iskustvo. Visoko tehnološka kombinacija premium compact food procesora, ručni blender, sokovnik, ručni mikser i višenamenski sekač kombinuje naprednu tehnologiju sa različitim dizajnom, da bi dobili lep izgled, ekskluzivne karakteristike i visoku preciznost.

Performans, i više - FQ.1 premium kompaktni procesor.

Da li su u pitanju jela iz voka, glatki sokovi, iseckani sastojci ili paperjast buter - malo je jela koje se ne mogu spremiti lako, brzo i bolje zahvaljujući motornoj i velikoj činiji FQ.1 univerzalnog procesora od Siemensa.

Brzina se može podesiti bez mnogo muke. Postoji opcija za kratkotrajne velike brzine, i opcija za rad u intervalima, za na primer lomljenje leda.

Preko 45 funkcija, za 1001 ideju.

Mešanje, gnečenje, seckanje, lupanje, blendiranje, seckanje - sa preko 45 funkcija, malo je stvari koje kompakt FQ.1 procesor ne radi dobro.

Skinite recepte

Veoma moćan. Veoma brz.

Šta god poželite napraviti, motor od 1250 vati omogućava željeni rezultat brzo i savršenog kvaliteta. Čak i kada su u pitanju teži poslovi. Brzina se može podesiti bez mnogo muke.

I ako vam je potrebno malo više, tu je i posuda od 3,9 l za mešanje.

Prozirna plastična posuda od 3,9 l za mešanje vam omogućava izradu velikih količina testa brzo i u jednom koraku. Pomagalo omogućava jednostavno dodavanje sastojaka.

FQ.1 sokovnik sa keramičkim nožem pruža maksimum.

Sa novim FQ.1 premium Siemens sokovnikom, svaki dan počinje zdravo i ukusno. Sa novim svetski ekskluzivnim keramičkim nožem, sokovnik vam pruža svu svežinu i raznovrsnost sopstvenih kreacija, sa savršenim rezultatima i bez mnogo muke oko čišćenja.

Pronađite prodavača blizu vas.

Uz pomoć Dealer search lako i brzo ćete pronaći pravo mesto gde možete nabaviti Siemens proizvode. Samo ukucate svoju adresu i kliknete na "Find dealer" Sa Search opcijama možete detaljnije pretraživati.

Molimo aktivirajte JavaScript u pretraživaču da biste pokrenuli lokator radnji!