Upotreba kolačića

Siemens internet stranica koristi kolačiće da biste mogli da dodate artikle u vašu korpu za kupovinu, rezervišete inženjera na internet stranici i dozvolite Siemensu da prikuplja anonimke statističke podatke radi poboljšanja performansi internet stranice.

Ignorišite ovu poruku ako ste srećni da nastavite. Kliknite na linkove sa desne strane ako želite da vidite više informacija o kolačićima koji se koriste i kako da upravljate svojim podacima.

Siemens servis

Siemens servis - vaš idealni servisni paket

Listajte nadole

Od 2018, godine, grupa „BSH kućni aparati“ prestaje sa distribucijom kućnih aparata marke Siemens u Srbiji. Korisničke službe kompanije „Siemens kućni aparati“ i njeni ovlašćeni partneri za pružanje servisnih usluga i dalje će biti na raspolaganju da ispune naše obaveze koje proističu iz garancije proizvođača i primenljivih obaveza u pogledu garancije, kao i za sve ostale usluge koje se naplaćuju.

Siemens – vaš pružalac servisnih usluga

Korisnička služba: popravke

Siemens servis: vaš pouzdan pružalac servisnih usluga za Siemens kućne aparate. Korisnička služba je dostupna na mreži ili putem telefona. Serviseri Siemens servisa pružaju stručnu tehničku podršku za popravke nakon isteka garantnog roka, kao i popravke koje pokriva garancija proizvođača Siemens. Zakazivanje popravke na mreži ili telefonom dostupno je 24 sata, 7 dana u nedelji. Siemens servis je dostupan širom zemlje, a Siemens serviser uvek je blizu vašeg doma. Korisnička služba nudi popravke kućnih aparata, uključujući: mašine za pranje veša, mašine za sušenje veša, mašine za pranje sudova, rerne i ploče za kuvanje, aspiratore, frižidere i druge rashladne aparate, kao i malih kućnih aparata, kao što su usisivači, aparati za kafu, kompaktni kuhinjski aparati, pegle i kuvala za vodu.

Korisnički priručnici mogu se preuzeti

Uputstva za upotrebu

Morate da pregledate uputstvo za upotrebu? U Siemens centru za podršku na mreži možete pristupiti celom opsegu dokumentacije relevantne za vaš aparat, uključujući uputstva za upotrebu i uputstva za ugradnju, i možete ih preuzeti.

Nabavite duže pokriće uz produženje garancije

Siemens garancije

Svi Siemens kućni aparati pokriveni su garancijom proizvođača u trajanju od 24 meseca.

Rezervni delovi, dodatni pribor, proizvodi za čišćenje

Originalni rezervni delovi koji odgovaraju vašim Siemens aparatima, proizvodi za čišćenje i negu, dodatni pribor za vaše aparate i alati.

Kontaktirajte Siemens servis putem telefona od ponedeljka do subote od 8.00 do 20.00.

Ljubazan i stručan tim za korisničku podršku u Siemens korisničkoj službi na usluzi vam je za sve vaše potrebe - od saveta o kupovini novog aparata do rešavanja problema.