Logga in/Registrera dig

Identifiera fel och lösa problem med dina Siemens vitvaror

Konsultera Siemens webbassistent (alternativ 1) för att identifiera felet steg för steg och få support för din apparat baserat på modellnummer (E-nr). Eller använd alternativ 2 och välj den produktkategori du är intresserad av.

Siemens Vitvaror E-nr.

Alternativ 1: Siemens webbassistent – börja med enhetens modellnummer (E-nr)

Starta sökningen genom att skriva in modellnumret (E-nr) på din Siemensprodukt. Modellnumret visas på produktens typskylt och är märkt med ”E-nr”.

Ange E-nr
Var snäll och korrigera uppgifterna
[global.common.msg.errorminlength]
Ogiltig E-nr/produkt. Valde du E-nr/produkt med tecknet "/" från förslagslistan?
[global.common.msg.errorbadinput]
Produktdata kunde inte identifieras. Observera att endast bildfiler kan användas (filformat PNG och JPG).
Ett teknisk fel uppstod. Vänligen försök igen eller skriv in E-Nr. manuellt

Hur identifierar jag min Siemensprodukt? Var hittar jag typskylten?

Alternativ 2: Enkel åtkomst till felsökningssupport genom att välja produktkategori

Välj rätt produktkategori för din Siemensprodukt. Du kan sedan välja det problem som visas på din apparat, t.ex. felkoderna som visas på displayen, och du får mer information om hur du löser mindre problem på egen hand.

Hällar

Tvättmaskiner

Torktumlare

Diskmaskiner

Kaffemaskiner