Användning av cookies

Vår webbplats använder cookies för att du ska kunna lägga varor i kundvagnen, boka en tekniker online och för att vi ska kunna samla in anonym statistik för att hjälpa oss förbättra webbplatsens funktion. Ignorera detta meddelande om du vill fortsätta. Klicka på länkarna till höger för att se mer information om de cookies vi använder och hur du hanterar dina inställningar.

Reservdelar, rengörings- och skötselprodukter och tillbehör till Siemens-produkter

Hitta reservdelar, produkter och tillbehör för Siemens-apparater

Reservdelar, rengöringsprodukter och tillbehör

Är du på jakt efter Siemens-reservdelar för din Siemens-apparat? Vill du söka igenom vårt sortiment av rengöringsprodukter och tillbehör till din apparat?

Siemens Online Support Center

Siemens Service erbjuder ett stort antal supportalternativ. För att du ska få bästa support när du behöver hjälp.

Siemens Online Support Center

Du kan hitta Siemens originalreservdelar som passar dina produkter perfekt – såväl för nya som för äldre modeller. Här finns reservdelar för Siemens diskmaskin, tvättmaskin, kylskåp, frys, köksfläkt, ugn, torktumlare, dammsugare m.m. Funktionsdelar kan beställas i upp till tio år efter att din apparat tillverkades, och många delar kan beställas mycket längre. Öppna fliken ”Rengöring och skötsel” för att söka i hela sortimentet av rengörings- och skötselprodukter. Klicka på fliken ”Tillbehör” för att söka mer information om tillbehören som passar till dina Siemens-produkter.

Skaffa originalreservdelar för dina hushållsapparater

Starta sökningen genom att ange E-numret (modellnumret) på din Siemens-produkt.

Ange modellnumret (E-nr) för din Siemens-produkt. Den här informationen behövs för att identifiera din produkt så att rätt reservdelar kan hämtas ur databasen. E-numret står på produktens typskylt. Eftersom typskylten sitter på olika ställen beroende på produktkategori och modell, hjälper nedanstående funktion dig att lokalisera typskylten på produkten. Som resultat visas (1) produkten, (2) en lista med populära reservdelar och (3) ritningar över din produkt så att du kan identifiera reservdelen.

Ange E-nr
Var snäll och korrigera uppgifterna
[global.common.msg.errorminlength]
Inte samma lösenord
Ogiltigt produktnamn
och
Ange ett giltigt produktnummer
Var snäll och korrigera uppgifterna
[global.common.msg.errorminlength]
Inte samma lösenord
felaktigt nummer

Siemens erbjuder originalreservdelar som passar till din hushållsprodukt.

För nyare utrustning och äldre modeller är reservdelar tillgängliga i upp till tio år efter att produkten tillverkades. Många delar är tillgängliga för dina vitvaror under mycket längre tid. Du kan till exempel få tag i en vattenpump till tvättmaskinen, en sil till diskmaskinen, en ny lampa till ugnen, O-ringar eller små skruvar och elektroniska komponenter. Använd sökfunktionen för att hitta de Siemens-reservdelar du söker.

Identifiera din Siemens hushållsprodukt genom att lokalisera produktens typskylt.

Välj produktkategori och välj sedan den serie som din Siemens-hushållsprodukt hör till. Flera ritningar som visar var typskylten kan sitta på produkten visas. Platsen är markerad på ritningen.