Installera en Siemens hushållsapparat

Siemens Vitvaror E-nr.

Siemens Service ger dig beskrivningar och dokumentation som hjälp för installationen av din apparat.

Ta en titt på produktdokumentationen genom att använda sökfunktionen för att hitta bruksanvisningar och få mer information om hur du installerar och konfigurerar din Siemens hushållsapparat.

Efter att ha skrivit in modellnumret (E-nr) på din apparat så hittar du fliken ”documentation” på resultatsidan. Det finns olika dokumenttyper tillgängliga, vänligen kontrollera ”Installation instructions” och ”User manual” för att få mer information.

Ange E-nr
Var snäll och korrigera uppgifterna
[global.common.msg.errorminlength]
Ogiltig E-nr/produkt. Valde du E-nr/produkt med tecknet "/" från förslagslistan?
[global.common.msg.errorbadinput]
Produktdata kunde inte identifieras. Observera att endast bildfiler kan användas (filformat PNG och JPG).
Ett teknisk fel uppstod. Vänligen försök igen eller skriv in E-Nr. manuellt

Hur identifierar jag min Siemensprodukt? Var hittar jag typskylten?

Behöver du mer information?

Kontakta Siemens Service eller kontrollera apparatens dokumentation.

Siemens eShop

Hitta installationsmaterial och nyttiga produkter, t.ex. fixeringssatser, underbyggnadssatser, utloppsslangar, dräneringstillbehör eller förlängningar för vatteninlopp i Siemens eShop.

Dessutom hittar du tillbehör som passar din Siemensprodukt.

Du kan hitta alla dessa i Siemens eShop.

Siemens Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad när det gäller ny information och spännande trender med ditt personliga nyhetsbrev från Siemens. Ta del av både inspirerande och användbart innehåll, och få ut ännu mer av dina vitvaror från Siemens.

Kontakta Siemens Service

Siemens Services vänliga expertteam står till din tjänst för alla dina frågor om Siemens vitvaror och hushållsprodukter. Ta kontakt om du har några frågor om installationer, underhåll, användning eller funktioner.