Beste bezoeker, hiermee vragen wij toestemming cookies te plaatsen op jouw computer. Daarmee ondersteun je ons om de meest optimale gebruikservaring van onze website te kunnen garanderen. Sta ons toe om cookies te gebruiken. Indien je niet accepteert, is het mogelijk dat sommige delen van de website niet functioneren. Je kan uiteraard altijd jouw instellingen aanpassen.

Instellingen cookies
Je kunt in jouw browser cookies altijd buiten werking stellen, zonder dat dit vergaande gevolgen heeft voor het gebruik van de website. Het gevolg kan dan echter wel zijn dat bepaalde onderdelen minder of niet meer toegankelijk voor jou zijn.

Gebruiksaanwijzingen en apparaatdocumentatie

Siemens gebruiksaanwijzingen en apparaatdocumentatie

Gebruiksaanwijzingen en apparaatdocumentatie

Wil je de gebruiksaanwijzing doornemen? Hier vind je alle apparaatdocumentatie, inclusief gebruiksaanwijzingen en gerelateerde apparaatdocumenten.

Online Servicepunt

Siemens Service biedt allerlei ondersteuningsopties. Zo zorgen wij dat je de best mogelijke ondersteuning krijgt, mocht je die nodig hebben.

Online Servicepunt

Wil je de gebruiksaanwijzing doornemen? Hier vind je alle apparaatdocumentatie, inclusief gebruiksaanwijzingen, installatiehandleidingen en andere apparaatgerelateerde documenten. Lees de gebruiksaanwijzingen en andere documentatie over je Siemens apparaat of download ze in het Online Servicepunt.

Identificeer je apparaat en zoek het met behulp van het modelnummer (E-nr.)

Voer het modelnummer (E-nr.) van je apparaat in. Deze gegevens zijn nodig om je apparaat te identificeren, zodat de database je de juiste apparaatdocumentatie laat zien. Het E-nr. staat vermeld op het typeplaatje van je apparaat. Met onderstaande functie kun je de positie van het typeplaatje op je apparaat te vinden. De positie verschilt per productcategorie en -model.

Vul het E-nummer in
Het formaat van de ingevoerde gegevens is niet correct.
[global.common.msg.errorminlength]
De ingevoerde gegevens zijn niet correct.
Vul een geldig E-nummer in.

Identificatie van je Siemens apparaat Waar vind ik het typeplaatje?

Online Servicepunt

Siemens Service biedt een groot aantal ondersteuningsmogelijkheden, waaronder Siemens gebruiksaanwijzingen. Zo krijg je de best beschikbare ondersteuning als je hulp nodig hebt.

Contact opnemen met Siemens huishoudelijke apparaten - 24/7

Het vriendelijke en deskundige Siemens serviceteam staat ongeacht je vraag voor je klaar. Van het geven van advies voordat je een apparaat aanschaft tot het oplossen van problemen.

Onderdelen, accessoires, reinigingsproducten

Originele onderdelen voor je Siemens apparaat, reinigings- en onderhoudsproducten en handige accessoires. Je vindt het allemaal in de Siemens online shop.

Siemens Service

Siemens Service

Ontdek eindeloze manieren om alles uit je huishoudelijke apparaat van Siemens te halen via Siemens Service. Het Siemens Online Support Center biedt een groot aantal opties waarmee jij de best mogelijke ondersteuning krijgt.

Innovatie door Siemens huishoudapparaten

Innovatie

Sommige technologische doorbraken zijn zo intuïtief dat ze je huis transformeren. De mogelijkheden die onze apparaten bieden maken het huishouden makkelijker en inspireren een nieuwe manier van leven. Met de productinnovaties van Siemens haal je vandaag al de toekomst in huis.

Laat je inspireren door onze Siemens blog

Laat je inspireren

Door de mooiste architectuur, verhalen van ambitieuze ondernemers en interieurideeën. Ontdek hoe je tijd bespaart in het huishouden en hoe intelligente technologie je leven makkelijker maakt. Van vernieuwende keukentrends tot tips voor efficiënt thuiswerken: je leest het op de Siemens blog.