Over cookies
Beste bezoeker, hiermee vragen wij toestemming cookies te plaatsen op uw computer. Daarmee ondersteunt u ons om de meest optimale gebruikservaring van onze website te kunnen garanderen. Sta ons toe om cookies te gebruiken. Indien u niet accepteert, is het mogelijk dat sommige delen van de website niet functioneren. U kunt uiteraard altijd uw instellingen aanpassen.

Instellingen cookies
U kunt in uw browser cookies altijd buiten werking stellen, zonder dat dit vergaande gevolgen heeft voor het gebruik van de website. Het gevolg kan dan echter wel zijn dat bepaalde onderdelen minder of niet meer toegankelijk voor u zijn.

Gebruiksaanwijzingen en apparaatdocumentatie

Siemens gebruiksaanwijzingen en apparaatdocumentatie

Gebruiksaanwijzingen en apparaatdocumentatie

Wilt u de gebruiksaanwijzing doornemen? Hier vindt u alle apparaatdocumentatie, inclusief gebruiksaanwijzingen en gerelateerde apparaatdocumenten.

Online Servicepunt

Siemens Service biedt allerlei ondersteuningsopties. Zo zorgen wij dat u de best mogelijke ondersteuning krijgt, mocht u die nodig hebben.

Online Servicepunt
Scroll voor inspiratie!

Wilt u de gebruiksaanwijzing doornemen? Hier vindt u alle apparaatdocumentatie, inclusief gebruiksaanwijzingen, installatiehandleidingen en andere apparaatgerelateerde documenten. Lees de gebruiksaanwijzingen en andere documentatie over uw Siemens apparaat of download ze in het Online Servicepunt.

Identificeer uw apparaat en zoek het met behulp van het modelnummer (E-nr.)

Voer het modelnummer (E-nr.) van uw apparaat in. Deze gegevens zijn nodig om uw apparaat te identificeren, zodat de database u de juiste apparaatdocumentatie laat zien. Het E-nr. staat vermeld op het typeplaatje van uw apparaat. Met onderstaande functie kunt u de positie van het typeplaatje op uw apparaat te vinden. De positie verschilt per productcategorie en -model.

Vul het E-nummer in
De ingevoerde gegevens zijn niet correct
[global.common.msg.errorminlength]
De ingevoerde gegevens komen niet overeen.
Vul een geldig E-nummer in.

Identificatie van uw Siemens apparaat Waar vind ik het typeplaatje?

Online Servicepunt

Siemens Service biedt een groot aantal ondersteuningsmogelijkheden, waaronder Siemens gebruiksaanwijzingen. Zo krijgt u de best beschikbare ondersteuning als u hulp nodig heeft.

Contact opnemen met Siemens huishoudelijke apparaten - 24/7

Het vriendelijke en deskundige Siemens serviceteam staat ongeacht uw vraag voor u klaar. Van het geven van advies voordat u een apparaat aanschaft tot het oplossen van problemen.

Onderdelen, accessoires, reinigingsproducten

Originele onderdelen voor uw Siemens apparaat, reinigings- en onderhoudsproducten en handige accessoires. U vindt het allemaal in de Siemens online shop.

Siemens Service

Siemens Service

Ontdek eindeloze manieren om alles uit uw huishoudelijke apparaat van Siemens te halen via Siemens Service. Het Siemens Online Support Center biedt een groot aantal opties waarmee u de best mogelijke ondersteuning krijgt.

Innovatie door Siemens huishoudapparaten

Innovatie

Sommige technologische doorbraken zijn zo intuïtief dat ze uw huis transformeren. De mogelijkheden die onze apparaten bieden maken het huishouden makkelijker en inspireren een nieuwe manier van leven. Met de productinnovaties van Siemens haalt u vandaag al de toekomst in huis.

Laat u inspireren door onze Siemens blog

Laat u inspireren

Door de mooiste architectuur, verhalen van ambitieuze ondernemers en interieurideeën. Ontdek hoe u tijd bespaart in het huishouden en hoe intelligente technologie uw leven makkelijker maakt. Van vernieuwende keukentrends tot tips voor efficiënt thuiswerken: u leest het op de Siemens blog.