Nieuwe apparatuur installeren

Siemens Huishoudelijke Apparaten

Je klaarstomen voor succes

Krijg hulp bij het installeren van je apparaat bij Siemens Huishoudapparaten.

Scroll voor inspiratie!

Selecteer de productcategorie waarvoor je hulp wilt ontvangen bij de installatie. Vervolgens vind je tips en meer informatie zoals installatiehandleidingen om jou tijdens de installatie te ondersteunen.

Onderdelen, accessoires en reinigingsproducten

Originele onderdelen voor je Siemens-apparaat, reinigings- en onderhoudsproducten en handige accessoires. Je vindt het allemaal in de Siemens-online shop.

Gebruiksaanwijzingen

Hier vind je veel apparaatdocumentatie, inclusief een aantal gebruiksaanwijzingen, installatievoorschriften en andere apparaatgerelateerde documenten.

Contact opnemen op werkdagen van 8 tot 20 uur, op zaterdag van 9 tot 17 uur

Het vriendelijke en deskundige Siemens-serviceteam staat ongeacht je vraag voor je klaar. Van het geven van advies voordat je een apparaat aanschaft tot het oplossen van problemen.