Cookie instellingen

Als u op “Accepteren” klikt gaat u ermee akkoord dat wij uw internetgedrag op deze website volgen. Dit stelt ons in staat om de website te verbeteren en om u persoonlijkere advertenties te bieden.

Als u op “Weigeren” klikt zullen wij alleen sessie gerelateerde cookies gebruiken om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren en om statistisch bereik te meten.

Hoe kunt u problemen met uw Siemens koffiemachine oplossen?

Siemens Huishoudelijke Apparaten – Probleemoplossing voor uw EQ. koffiemachine met koffiedrinkende vrouw

Probleemoplossing voor uw EQ-koffiemachine

Siemens Huishoudelijke Apparaten biedt verschillende mogelijkheden om antwoord op uw vragen te vinden en kleine problemen zelf op te lossen.

Scroll voor inspiratie!

Kijk bij de onderstaande problemen en vind hier een uitleg over de oorzaak en hoe u het probleem zelf kunt oplossen of kunt laten oplossen door contact op te nemen met Siemens Service.

Probleemoplossing voor uw EQ.6 plus koffiemachine.

Hoe lost u problemen met uw Siemens EQ.6 plus op? Kijk bij de onderstaande problemen en vind hier een uitleg over de reden en over hoe u het probleem zelf kunt oplossen of kunt laten oplossen door contact op te nemen met Siemens Service.

Displaymeldingen.

Siemens EQ.6 plus espresso volautomaten informeren u over de status of fouten via meldingen in het display. Op de volgende pagina staat een lijst met deze statuscodes. Klik op de link voor meer informatie over de betekenis en over wat u kunt doen om de displaymeldingen te verwijderen.

Koffiemachine: problemen en oplossingen.

Klik op de volgende link voor meer informatie over het oplossen van problemen.

Geen bevredigend koffieresultaat.

Bent u niet tevreden met de koffie? Er is geen cremalaag, de koffie is zuur of te bitter of smaakt verbrand. Kijk in de gids om te zien hoe u de resultaten van de koffiemachine kunt verbeteren.

Onderhoud van koffiemachines door Siemens Service

Siemens Service biedt allerlei diensten voor koffiemachines. Neem contact op met Siemens Service voor meer informatie over onderhoud, reparaties en logistieke processen en voorwaarden.

Gebruikershandleidingen

Wilt u de gebruikershandleiding doornemen? Hier vindt u veel apparaatdocumentatie. Inclusief een aantal gebruikershandleidingen, installatiehandleidingen en andere apparaatgerelateerde documenten.

Accessoires en reinigingsproducten

Ontdek de accessoires voor Siemens koffiemachines voor de allerbeste koffie-ervaring. Onze essentiële accessoires omvatten filters voor uw state-of-the-art apparaat, maar ook producten als mokken en heerlijke koffiebonen. U vindt er ook de juiste reserveonderdelen en ontkalkings- en reinigingsmiddelen om uw apparaten in topconditie te houden