Hoe kan je problemen met je Siemens koffiemachine oplossen?

Siemens Huishoudelijke Apparaten – Probleemoplossing voor je EQ. koffiemachine met koffiedrinkende vrouw

Probleemoplossing voor je EQ-koffiemachine

Siemens Huishoudelijke Apparaten biedt verschillende mogelijkheden om antwoord op je vragen te vinden en kleine problemen zelf op te lossen.

Scroll voor inspiratie!

Kijk bij de onderstaande problemen en vind hier een uitleg over de oorzaak en hoe je het probleem zelf kan oplossen of kan laten oplossen door contact op te nemen met Siemens Service.

Probleemoplossing en hulp voor je apparaat

E-nr. Siemens Huishoudelijke Apparaten
Voorbeeld van Siemens type plaatje. Het E-nr is gemarkeerd in turquoise.

Een stap-voor-stap foutdiagnose en hulp bij de probleemoplossing worden aangeboden voor alle Siemens apparaten via de Siemens Online Assistent. Bovendien krijg je toegang tot de gebruikershandleiding en apparaatdocumentatie.

Controleer de Siemens Online Assistent. Begin met zoeken door het typenummer (E-nr.) van je Siemens huishoudelijk apparaat in te voeren. Het typenummer (E-nr.) staat vermeld op het typeplaatje van je huishoudapparaat, waar "E-nr." op staat.

Siemens Online Assistent - Start met het typenummer (E-nr.) van je apparaat

Vul hier het E-nummer in, gebruik indien nodig de typeplaat-zoeker of bel 088 - 424 4020
Controleer aub jouw gegevens, deze input is ongeldig
[global.common.msg.errorminlength]
Vul een geldig E-nummer in.
[global.common.msg.errorbadinput]
Apparaat gegevens kunnen helaas niet worden gevonden. Alleen afbeeldingen (PNG en JPG) zijn mogelijk
Oeps, er is een technisch probleem opgetreden. Probeer het opnieuw of typ handmatig het E-Nr (typenummer met toevoeging)

Identificeer je Siemens apparaat

Het typenummer (E-nr.) staat vermeld op het typeplaatje van je apparaat. Aan de rechterkant zie je het typeplaatje en de positie van het E-nr. Als je niet weet waar het typeplaatje op of in je apparaat zit, kijk dan bij de identificatiehulp op deze pagina.

Hoe kan ik mijn My Siemens-apparaat identificeren? Waar vind ik het typeplaatje?

Wil je meer informatie hebben over online probleemoplossing?

Onderhoud van koffiemachines door Siemens Service

Siemens Service biedt allerlei diensten voor koffiemachines. Neem contact op met Siemens Service voor meer informatie over onderhoud, reparaties en logistieke processen en voorwaarden.

Gebruikershandleidingen

Wil je de gebruikershandleiding doornemen? Hier vind je veel apparaatdocumentatie. Inclusief een aantal gebruikershandleidingen, installatiehandleidingen en andere apparaatgerelateerde documenten.

Contact opnemen met Siemens Huishoudelijke Apparaten

Het vriendelijke, deskundige team van Siemens Huishoudelijke Apparaten staat voor je klaar om al je vragen over huishoudelijke apparaten van Siemens. Neem contact op als je vragen hebt over probleemoplossing, onderhoud of reparatie.